Kiša
Alo!/ Masanori Jošida
Kiša

Alo!/ Masanori Jošida

Kiša, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

U utorak će u toku dana biti umereno oblačno sa sunčanim intervalima, osim u Timočkoj Krajini, gde će biti tmurno, povremeno sa sipećom kišom.

Ujutru ponegde kratkotrajna magla i niska oblačnost, a uveče i u toku noći se očekuje naoblačenje s kišom, koje će se iz Crne Gore preko južne i zapadne Srbije širiti ka Vojvodini.

Pročitajte još:

Vetar će biti slab i umeren, u Pomoravlju i na jugu Banata povremeno jak, jugoistočni. Uveče i u toku noći košava u pojačanju, naročito na jugu Banata, gde se očekuju olujni udari. Najniža temperatura od 3 do 9 stepeni, a najviša od 14 do 19 stepeni.

U Beogradu će biti umereno oblačno sa sunčanim intervalima i veći deo dana suvo. Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura oko 9 stepeni, a najviša oko 18. Uveče i u toku noći povremeno kratkotrajna kiša uz pojačavanje košave.

Vetar će da nas razbija 20 metara u sekundi, a večeras veleobrt! Dugoročna prognoza!

AUTOR: Alo.rs./Tanjug/M.Č. DATUM I VREME: 17.11.2019. 08:58 - 17.11.2019. 09:08 Izdat meteoalarm! kiša, nepogode, vremenska prognoza, Foto: Alo!/Masanori Jošida Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHZS) upozorio je da se i danas u košavskom području i na planinama očekuje vetrovito s jakim i olujnim jugoistočnim vetrom, koji će imati udare do 20 metara u sekundi, a na području južnog Banata i preko 24 metara u sekundi.

U sredu će biti oblačno s kišom i malo hladnije. Posle podne sa jugozapada delimično razvedravanje.

Duvaće umeren i jak, a u južnom Banatu i olujni jugoistočni vetar, koji će krajem dana oslabiti.

Saznajte još:

Od četvrtka do kraja sedmice promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i u većem delu suvo uz ponovno pojačavanje jugoistočnog vetra u košavskom području, dok će se u Timočkoj Krajini zadržati oblačno, povremeno s kišom, naročito u četvrtak i petak, kada je kiša moguća i na jugoistoku zemlje.

Početkom naredne sedmice naoblačenje s kišom u svim krajevima uz slabljenje košave.

Bonus video - Alo.rs na licu mesta! Drama u naselju Braća Jerković

 

Komentari (2)

mile

19.11.2019 11:47

a kad je sta dobro doslo iz CG.

vesko

19.11.2019 11:51

dileri I nevreme a sto drugo I'ma da dodje.