KONKRETNI REZULTATI Penzioneri MUP-a: Odgovorna politika vlade daje rezultate

Udruženje penzionisanih radnika MUP-a Srbije podržalo je danas premijera i Vladu Srbije zbog odgovorne politike i mera koje su do sada preduzete kako bi se očuvala ekonomska stabinost i obezbedila redovna isplata penzija.

MUP Srbije
MUP Srbije, Foto: MUP Srbije

"Povećanje penzija u ovoj godini, posebno onima koji imaju najmanja primanja, je dobar pokazatelj da odgovorna ekonomska politika Vlade i mere štednje koje se sprovode daju konkretne rezultate", navodi se u pisanoj izjavi predsednika UO Udruženja penzionisanih radnika MUP-a Vladimira Aleksića.

On je izrazio očekivanje da će primanja najstarijih sugrađana nastaviti da rastu u skladu sa realnim ekonomskim mogućnostima i da će se penzije uskoro vratiti na nivo pre umanjenja, saopšteno je iz tog udruženja.

Aleksić je dodao da će odgovorna politika Vlade i ubuduće nailaziti na podršku Udruženja kada se vodi računa o najstarijoj populaciji.

"Takva politika vodi ka većoj stabilnosti države, a ujedno utiče na brži ekonomski razvoj i bolji položaj, ne samo penzionera, već svih građana Srbije", zaključio je Aleksić.

 • Korisnik: MILE
  27/02/2016 - 14:06
  TO SU PENZIONERI KOJI BOLUJE OD ALCHAMEROVE BOLESTI ,UHVATILI SU JADNE DIMENTNE NIJEDAN NORMALAN NEBI DAO TU IZJAVU
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi