Parking
Alo!/ Rajko Ristić
Parking

Alo!/ Rajko Ristić

Parking, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Stanovnici Beograda su danas na svojim automobilima zatekli poruke JKP "Parking servisa" u kojima se mole da zbog radova na rekonstrukciji ulice Kraljice Marije i 27. marta pomere svoja vozila.

Prostitucija, prostitutke

Masanori Jošida

- Poštovani, molimo Vas da zbog radova na rekonstrukciji ulice Kraljice Marije (Ruzveltova - Starine Novaka) i 27. marta (Starine Novaka - Takovska), pomerite Vaše vozilo do subote 15.06. do 10 časova.

Ukoliko to ne učinite, vozilo će biti izmešteno od strane JKP "Parking servis" na najbliže slobodno parking mesto.

Pročitajte još:

Telefon za informacije gde je Vaše vozilo izmešteno: 011/ 3035400 - navodi se u poruci.

Poruka

Alo!

Poruka, Foto: Alo!

Podsetimo, sutra počinje rekonstrukcija i uređenje saobraćajnica - Kraljice Marije, 27. marta, Džordža Vašingtona i Cara Dušana.

Gradski sekretar za investicije Luka Petrović najavio je predstojeće veće radove na rekonstrukciji i uređenju saobraćajnica u centralnoj gradskoj zoni.

Kako je precizirao, reč je o ulicama Kralice Marije, 27. marta, Džordža Vašingtona i Cara Dušana, tačnije na potezu od Ruzveltove do Ulice Tadeuša Košćuška, u dužini od skoro tri kilometra, uključujući i raskrsnicu Cara Dušana - Tadeuša Košćuška i uređenje platoa u zoni raskrsnice ulica Džordža Vašingtona i Palmotićeve.

Džejms Tusk

Youtube printscreen

 "Projekat rekonstrukcije i uređenja saobraćajnice obuhvata saobraćajne površine, komunalnu infrastrukturu, tramvajske koloseke i kontaktnu mrežu. Predviđena je i kompletna rekonstrukcija svih instalacija - elektroenergetske, vodovodne, kišne kanalizacije, te saobraćajne signalizacije. Na svim raskrsnicama biće postavljene kamere za video monitoring", naveo je Petrović.

Planirana je, kaže, i nova kontaktna mreža, novi stubovi kontaktne mreže predviđeni su i za postavljanje svetiljki javnog osvetljenja, na svakom stubu po dve, a nova rasveta je LED.