Patrijarh Irinej
Tanjug/Sava Radovanović
Patrijarh Irinej

Tanjug/Sava Radovanović

Patrijarh Irinej, Foto: Tanjug/Sava Radovanović

* Posle nekoliko nedelja odsustva u javnosti patrijarh Irinej pojavio se u Saobrnoj crkvi

* Patrijarh srpski služio liturgiju

* Pojavio se na praznik svetih pravednika Joakima i Ane

Posle nekoliko nedelja, koliko ga nije bilo u javnosti, na praznik svetih pravednika Joakima i Ane, Njegova svetost patrijarh Irinej služio je jutros liturgiju u beogradskom Sabornom hramu.

Patrijarh Irinej se oporavio!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 17.09.2019. 16:28 - 17.09.2019. 16:37 Vratio se redovnim obavezama u crkvi Patrijarh Irinej, Foto: Alo Njegova svetost patrijarh srpski Irinej sve je bolje, a danas se vratio i redovnim obavezama u crkvi.

 

Zdravlje patrijarha Irineja u poslednje vreme bilo je predmet interesovanja sveštenstva, ali i medija. Ono što se zasigurno zna je da je patrijarh Irinej 30. avgusta bio prebačen iz Patrijaršije na VMA i od tada je nezvanično navođeno da je izuzetno krhkog zdravlja.

 

Posle navoda prošle nedelje da je prikovan za krevet, u pojedinim medijima pojavila se fotogradija patrijarha koji ulazi u Patrijaršiju.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Istovremeno, danas u manastiru Ćelije kod Valjeva je veliki događaj, osvećenje trioltarnog hrama, zadužbine Ave Justina. Danas je u Ćelijama nekoliko vladika SPC, a nada je bila da će ovom velikom događaju prisustvovati i patrijarh Irinej.

BONUS VIDEO: Vernici strahuju: Ako danas udari grom, to Sveti Ilija isteruje đavola!

 

 

 

 

Komentari (1)

Lepa

23.09.2019 00:22

Divne vesti