Dragan Marković
Zoran Ilić
Lider JS obećao da će svakom  homoseksualcu dati 5.000 evra
Lider JS obećao da će svakom homoseksualcu dati 5.000 evra, Foto: Petar Marković

 

- Ja sam ušao u istoriju kao jedini političar koji je zbog gejeva platio kaznu od 500 evra. Platiću opet, daću svakom geju po 5.000 evra ako me tuži, taman da vidim koliko ih ima - rekao je Palma.
LGBT aktivistu Predraga Azdejkovića ova izjava je veoma obradovala jer će mu taj novac, kako kaže, na ovu krizu dobro doći, pa makar to bilo i od Palme.

Nije gadljiv  na novac:  Predrag  Azdejković
Nije gadljiv na novac: Predrag Azdejković, Foto: Željko Šafar


- Za nekoliko dana, imamo suđenje s njim, zbog nas je i platio tu kaznu od 500 evra. Biće para, biće, još 5.000 evra, jaoo, taman za nove „Pradine“ cipelice, pa da malo „đavo nosi pradu“. Lično ću da istaknem gde god mogu da ih je Palma sponzorisao. Eto, on će nam biti mecena. Nisam ja gadljiv na novac, pa makar dolazio i od njega - uz smeh kaže Predrag Azdejković.
On se usput zapitao odakle Markoviću uopšte toliko novca jer ga je dosta pripadnika LGBT populacije privatno tužilo za njegove neprimerene izjave.

Dragan Marković
Dragan Marković, Foto: Zoran Ilić


- Sad kad nagrnemo svi. Svakom će da da tu sumu? Ma on je domaćin čovek, svaka mu čast. Sada će strejteri da budu ljubomorni na nas, pa će da krenu lažno da se izjašnjavaju kao homoseksualci kako bi od Palme dobili pare - kaže za „Alo!“ Azdejković.

Komentari (1)

Navin

12.11.2015 15:11

A, sotona se raduje.