Nevreme u Despotovcu
Tanjug/Dušan Aničić
Kiša nevreme pljusak oluja

Alo!/Dejan Briza

Kiša, Foto: Alo!/Dejan Briza

Na sednici štaba za vanredne situacije Valjeva kojom je predsedavao gradonačelnik Slobodan Gvozdenović doneta je odluka da se vanredna situacija proglasi na delu teritorije grada.

Ova odluka se donosi zbog toga što su intezivne padavine tokom jula nanele ogromnu štetu na teritoriji MZ Rebelj, Belići, Pateljci, Brezovice, Suvodanje. Oštećenja su uglavno na putevima zbog čega se saobraćaj odvija otežano, a na nekim putnim pravcima je i obustavljen.

Za saniranje posledica već su angažovana komunalna preduzeća koja će raditi na popravci puteva u dužini od blizu 10 kilometara, a radovi će se finansirati iz sredstava budžeta grada Valjeva, dok bi svi mostovi trebalo da se završe u narednih petnestak dana.

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno, toplo i nestabilno sa lokalnom pojavom kiše i pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, zapadni, severozapadni. Najniža temperatura od 16 do 20 stepeni Celzijusa, najviša dnevna od 26 do 30, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

 

 

 

Komentari (1)

odavic natasa

27.07.2018 15:32

valjevci pojedinci zlo radili u zadnjim ratovima.kletva ih udara kao malo koji kraj.zbog nekoliko pojedinaca ceo okrug ce da strada ubuduce.dali vesna rivas moze da pomogne svojim vradzbinama ili alen azaric da spali te demone.pitanje zivta i smrti.