Lična karta
P. Marković
Lična karta

P. Marković

Lična karta, Foto: P. Marković

Prema tom predlogu, taksa za izdavanje vozačke i probne vozačke dozvole iznosiće 1.100 dinara, a njihovog duplikata 1.570, dok će zamena strane dozvole onom iz Srbije koštati 8.870 dinara.

Zahtev za izdavanje nove saobraćajne dozvole, potvrde o privremenoj registraciji ili za duplikat registracione nalepnice koštaće 480 dinara, probnih kartonskih tablica 280.

Za registarske tablice za teške četvorocikle, putnička vozila, autobuse, trolejbuse i teretna vozila, kao i taksije plaćaće se taksa od 1.100 dinara.

Pročitajte još:

Tablice sa oznakama po izboru vlasnika plaćaće se 79.190 dinara.

Za registarsku tablicu za mopede, lake tricikle i lake četvorocikle taksa je 770 dinara, dok je par njih za motokultivatore, traktore, radne mašine i priključna vozila 550 dinara.

Rađamo se, radimo, idemo u penziju i umiremo je standardni životni tok, a šta ako se to promeni? Sve je predvideo jedan čovek i ovo nas čeka!

AUTOR: Alo.rs/ Espreso/ M. G. DATUM I VREME: 29.10.2019. 20:20 - 29.10.2019. 20:36 Očekivani životni vek vrlo će verovatno drastično da se produži. Pare, dinari, novac, Foto: Shutterstock Rik Edelman, osnivač i izvršni predsednik kompanije "Edelman Financial Services", jedne od vodećih kompanija za finansijsko savetovanje i autor nove knjige "Istina o vašoj budućnosti: vodič za novac koji vam treba sada, kasnije i mnogo kasnije", smatra kako će uskoro nestati dosadašnji koncept penzionisanja.

Za registarske tablice diplomatsko-konzularnih predstavništava i misija stranih država i predstavništava međunarodnih organizacija i njihovog osoblja sa oznakom "A" republička administrativna taksa je 1.100 dinara.

Vlada je predlog izmena zakona usvojila na sednici 24. oktobra.

Bonus video

Oteta maloletna deca Slavice Burmazović vratila su se u Srbiju!