Beograd, centar beograda, ulice, saobraćaj
Alo!/Masanori Jošida
Beograd, centar beograda, ulice, saobraćaj

Alo!/Masanori Jošida

Saobraćaj, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Beogradski sekretarijat za javni prevoz uputio je danas vanredni zahtev svim prevoznicima u sistemu javnog prevoza da najkasnije do 31. maja obave vanredni tehnički pregled za sva vozila kojima se vrši prevoz putnika.

Gradski sekretar za javni prevoz Jovica Vasiljević izjavio je da je to učinjenom posle jučerašnje saobraćajne nezgode u kojoj je učestvovalo vozilo prevoznika "Ariva litas" na liniji 20.

LAZANSKI OTVORIO DUŠU! Otkrio kako su Hrvati zarađivali na njemu, umalo mu došli glave, a onda je progovorio o SVOM SINU!

"To uključuje i obavezni vanredni dijagnostički pregled motora sa akcentom na rizik od nastajanja pojave ''iberture'' na motoru za svako pojedinačno vozilo. Izveštaje, odnosno dokaze o obavljenim pregledima vozila potrebno je dostaviti Sekretarijatu za javni prevoz", precizirao je Vasiljević.

Autobus

Alo!/ Rajko Ristić

Autobus, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

"KADA GA NEKO IZNERVIRA, ON GA NABODE" Žabac izneo šokantne tvrdnje: "Legija ga tukao lopatom i stavljao mu kesu na glavu, treći put kad su mu je stavili, on je UMRO"

Kako je saopštio gradski Sekretarijat za informisanje, on je podsetio da je onovnim ugovorom i aneksima ugovora potpisanim s prevoznicima definisano je da je prevoznik dužan da konstantno održava vozni park u stanju kojim će se postići bezbedno i kontinuirano pružanje usluga prevoza.