Šešelj, Grigorije
Alo/ Ilustracija
Šešelj, Grigorije, Foto: Alo/ Ilustracija

Šešelj je u detalje opisao aferu između glumice i vladike. Rekao je da su se upoznali u manastiru Žitomislić 2005. godine gde je ona recitovala i dopala se Grigoriju.

- To ga je skupo koštalo jer je finansirao nju, ali novcem crkve. Poslao je da stekne svetsku slavu, ali ona to nije uspela. Uspela je da snimi samo nekoliko serija. Spiskala je ogrome pare u Holivudu i po Americi - rekao je Šešelj.

Šešelj je rekao da je Radivojevićeva obećala da će ga tužiti za tvrdnje o aferi i dodao da jedva čega da ga tuži.

Lider SRS, takođe tvrdi da je vladika Grigorije imao aferu sa poznatom voditeljkom TV RTRS Natašom Miljanović Zubac, gde je rekao da je Grigorije imao afere i sa udatim ženama.

- U pitanju je novinarka Nataša Miljanović Zubac zaposlena na televiziji Republike Srpske. Oni su se tajno su se sastajali, svi su ih videli i pukla je bruka. Njen muž, Ranko Zubac bio je osramoćen i ubio se zbog sramote. Ranko Zubac je bio zašposlen u graničnoj policiji. Otišao je u selo Ljubomir i na grobu oca izvršio samoubistvo. Imao je dva maloletna sina sa ovom prostitutkom, ne znam kako bih je drugačije nazvao. Umesto da je oterao ku**etinu, celo Trebinje je saznalo za aferu i on je obrukan. Inače, za selo Ljubomir kažu da je postojbina Nemanjića - ispričao je Šešelj u emisiji.

Tim povodom "Alo" je kontaktirao voditeljku TV RTRS Natašu Miljanović Zubac kako bismo dobili i drugu stranu priče, ali se do objavljivanja ovog teksta nije oglasila.

BONUS VIDEO

Pročitajte još:

Komentari (3)

dominik

31.01.2021 07:54

Ovaj žešći katovik kleveće, a na Sudu to mora dokazati.

djuro

31.01.2021 18:53

@dominik - Procitaj mamlaze dobro da to voditeljka nije demantovala jos uvijek..Mozes i ti na sud..zbog vrijeđanja...itd...da ne zamaram

Staša

01.02.2021 10:24

Da li bi ovako pričao i za nekog svog? Sram te bilo! Dobro ti je odgovorila "Ja sam novinar profesionalac.Ja kao takva spremna sam da odem u manastir Ostrog sa mojim sinovima i mojim unukom, stavim ruku na ćivot i kažem – ako je i jedno slovo onoga što ste rekli o meni i vladici Grigoriju istina neka Bog i Sveti Vasilije Ostroški kazne mene i sve moje potomke POZIVAM VAS VOJISLAVE ŠEŠELJU DA VI, VAŠI POTOMCI, UČINITE ISTO – DOĐETE NA ISTO MJESTO I IZGOVORITE ISTO!"