Kiša
Alo!/Rajko Ristić
Kiša

Alo!/Rajko Ristić

Kiša, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Samo će na severu u utorak biti nesto prijatnije sa najvisom dnevnom temperaturom oko 32 stepena, navodi se u saopštenju.

Naoblacenje sa kisom, pljuskovima, grmljavinom i padom temperature očekuje se u utorak krajem dana i u toku noci ka sredi, a prvo ce zahvatiti severne i zapadne, a u sredu tokom dana i ostale delove Srbije. Lokalno se ocekuju obilni pljuskovi i jak vetar u zoni pljuska.

PROČITAJ JOŠ:

U Srbiji će danas biti sunčano i veoma toplo. Duvaće slab i umeren, na jugu Banata povremeno i jak, jugoistocni vetar. Najniza temperatura biće od 16 do 24, a najvisa od 35 do 38 stepeni.

I u Beogradu danas suncano i veoma toplo. Najniza temperatura bicvhe 24, a najvisa 37 stepeni.

kiša, nevreme

Tanjug/Dragan Kujundžić

kiša, nevreme, Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Prema izgledima za sedam dana, do 19. avgusta, u utorak će biti sunčano i veoma toplo, osim u severnim krajevima gde ce biti prijatnije sa najvisom dnevnom temperaturom oko 32 stepena.

Krajem dana i tokom noci u severnim i zapadnim krajevima, a u sredu i u ostalim naoblacenje sa kisom, pljuskovima, grmljavinom i padom temperature. Lokalno se ocekuju i obilni pljuskovi (20 - 30 l za kratak vremenski period) i jak vetar u zoni pljuska.

Svetu preti teška ŽEĐ, vodiće se ljuti ratovi, a Srbiji se sprema IZNENAĐUJUĆI scenario!

AUTOR: Novosti/Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 11.08.2019. 22:46 - 12.08.2019. 00:09 Alarmantni podaci o ugroženosti globalne populacije zbog nemogućnosti pristupa izvorištima vode govore da će se ratovi u budućnosti možda voditi zbog nje. Suša, Foto: S.

U cetvrtak jos ponegde na jugu i istoku Srbije uz promenlljivu oblacnost kratkotrajna kisa ili pljusak, uglavnom u planinskim predelima, a u ostalim krajevima razvedravanje uz najvisu temperaturu od 27 do 30 stepeni.

Od petka do kraja perioda pretezno suncano u petak sa temperaturom koja ce biti bez bitnije promene, a od subote malo toplije sa redom pojavom kratkotrajnih pljuskova i grmljavine.

BONUS VIDEO: