Marija Milošević
Printscreen
Marija Milošević

Printscreen

Marija Milošević, Foto: Printscreen

 

Marija Milošević (53), ćerka pokojnog predsednika SRJ Slobodana Miloševića, u Crnoj Gori živi u kući koja je zaključana, sa spuštenim roletnama i gotovo da nikada ne izlazi. U posetu ne smeju da joj dođu ni rođaci.

U to se lično uverila novinarska ekipa koja je 2016. godine posetila njen dom u naselju Bogdanov kraj na Cetinju. Pokušali smo da uđemo, ali je kapija bila zaključana.

S obzirom na to da su ispred kuće bila parkirana dva njena džipa,  novinarska ekipa strpljivo je čekala ne bi li se pojavila. Umesto nje, nešto posle podne pojavio se mladić koji je otključao kapiju. Od meštana su saznali da je reč o izvesnom Saši Juriću, koji kod nje radi kao batler i vozač.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Pozvali su Jurića telefonom da nas najavi kod Marije, ali je on tvrdio da je ne poznaje i da je tobože čuo da se odselila. Nakon što je nahranio pse i počistio dvorište, kod Miloševićeve ćerke je došao još jedan čovek, za kojeg komšije spekulišu da joj je emotivni partner.

On joj je doneo hranu i ceo dan proveo s njom u kući, na kojoj su sve vreme bile spuštene roletne.

Marija Milošević, Slobodan Milošević

EPA/Peđa Mitić

Marija Milošević, Slobodan Milošević, Foto: EPA/Peđa Mitić

 

Komšije s kojima smo razgovarali za Mariju imaju samo reči hvale.

– Marija je tu u kući, ali ne izlazi. Ima čoveka koji joj pomaže, zove se Toto, ali on je sad otišao kod njenog brata i majke u Rusiju. Ona je dobra komšinica, nećemo da se lažemo. Moja ćerka je jednom bila kod nje – rekao je glava porodice Boro Martinović, a zatim pozvao svoju ženu Danku da to potvrdi.

Marko Milošević

Alfa Moskva / BK televizija

Marko Milošević, Foto: Alfa Moskva / BK televizija

 

Mira i Marko nisu dolazili

Nešto rečitija i raspoloženija za slikanje bila je komšinica Nadežda Vušurović.

– Ja sam je srela nekoliko puta, ali nismo imale razmenu mišljenja. Jako je prijatna. Cvetića, to jest njenu majku, nikad nisam videla – ispričala nam je Nadežda.