Milan Milutinović, Slobodan Milošević
EPA/Stringer
Milan Milutinović, Slobodan Milošević

EPA/Stringer

Milan Milutinović, Slobodan Milošević, Foto: EPA/Stringer

Publicista Dejan Lučić ispričaoa je da je Mira Marković došla Miloševiću glave, otkriva ko štiti Mila Đukanovića, da li je Vladimir Putin zaista zamenjen 2007.

- Mira Marković je Miloševiću došla glave. Ona je dovela Soroša u Srbiju. Ona je dovela onoga jednog maga koji je Miloševića podstakao da raspiše izbore. A svako pametan ko zna istoriju zna da posle rata, pobednici ili gubitnici u tom ratu ne dobijaju izbore. Setite se Čerčila, on je pobedio u Drugom svetskom ratu ali kada su posle došli izbori on je izgubio katastrofalno - rekao je Lućić za Balkan info.

Pročitajte još:

On kaže da su mu smešni ljudi koji govore da magija ne postoji i da se tom tematikom bave sve ozbiljne bezbednosne agencije u svetu.

- Sve velike tajne službe imaju odeljenje koje se bavi ezoterijom. Ezoterijom vi možete da utičete na ljudsko ponašanje i zdravlje - kaže Lučić.

Mira Marković, Slobodan Milošević

EPA/Koča Sulejmanović

Mira Marković, Slobodan Milošević, Foto: EPA/Koča Sulejmanović

On je podsetio na neverovatnu spekulacije svojevremeno da je Putin 2007. zamenjen.

- Ako je tako, ovaj mi se onda više sviđa. Podigao je Rusiju vojnu, ratoborniji je, i sada se Rusije svi boje. A onaj prethodni je radio ono što je Zapad hteo. A možda je to isti Putin koji je imao dve različite uloge u istom pozorišnom komadu. A pozorišna predstava se zove - Obnova imperije - kaže u svom stilu Lučić..

On tvrdi da bi Amerika, da je mogla pre godinu dana da napadne Rusiju, sigurno i napala.

- Sada više ne može. Svakim danom je Amerika sve slabija. Jakov Rotšild je svoju berzu zlata zatvorio u Londonu i prebacio je u Hong Kong. Kina je nova Amerika. Tramp je poslednja šansa za SAD.

Lučić otvkriva i tajnu višedecenijske vladavine Mila Đukanovića.

- Đukanovića je sve vreme čuvalo prijateljstvo sa Natašom Rotšildom koji je iznad britanske obaveštajne službe. Natan je nasledio svog oca Jakova koji se povukao - otkriva.