Emisija
Youtube printscreen
Emisija, Foto: Youtube printscreen

Dramaturg Nenad Prokić uradio je nešto u toku emisije "Utisak nedelje" što je malo ko očekivao. Naime on je uživo u emisiji pomenuo detalj iz privatnog života voditeljke Olje Bećković.

“Nenad Ilić koji je bio u nežnoj vezi sa tobom, a sad je pop, je svojevremeno rekao da… da će nas stići kletva…da...", nije uspevao da završi misao Prokić.

- Vidiš kako gubiš koncentraciju kad bacaš niske udarce, odgovorila mu je Olja Bećković.

Podsetimo, razni mediji su pisali o tome da je popularna TV voditeljka tokom studija glume na FDU ušla u brak sa tadašnjim asistentom Nenadom Ilićem, ali se par ubrzo razveo zbog neslaganja u karakterima.

Emisija, Foto: Youtube printscreen

- To je bila mladalačka ljubav koja je brzo krunisana brakom. Sve to je nekako u njihovom slučaju išlo ishitreno, pa je samim tim i razvod brzo došao. Koliko ja znam, oni su se upoznali na fakultetu, Nenad je bio Oljin profesor, iako je samo nekoliko godina stariji od nje. Bećkovićkini roditelji Matija i Vera nisu bili oduševljeni time što hoće da se uda tako mlada, ali se nisu ni protivili njenoj odluci. Bili su verovatno i uvereni da će brzo da se pokaje i da će se ovaj mladi par rastati - kaže naš izvor i dodaje da se par razišao u miru.

Komentari (1)

Makica

17.05.2019 03:02

A što je Nenad Prokić bio u emotivnoj vezi sa Biljanom Srbljanović i pok. Jovanom Ćirilovim, pošto je biseksualnog opredeljenja, to ništa, a? A što su Čedi Jovanoviću omogućili da diplomira na dramaturgiji, a čovek nije ni prošao pored fakulteta, to ništa, a? Svi su oni povezani kao creva, svi imaju putera na glavi, to je isto društvance...