Azul Beach Resort
Promo
Azul Beach Resort

Promo

Azul Beach Resort, Foto: Promo

Sa blizu 20 km plaža, neposrednom blizinom Ade Bojane, nepreglednim maslinjacima i lekovitim svojstvima peska i mineralne sumporne vode, Ulcinj i njegova okolina pravo su mesto za savršeni odmor u krugu porodice.

Azul Beach Resort

Promo

Azul Beach Resort, Foto: Promo

Ultra All Inclusive Rezort, čije ime Azul se prevodi kao azurna boja, ili plavetnilo, prostire se na čak 17 hektara. Udaljen je svega 5km od samog centra Ulcinja i ima direktan izlaz na plažu sa sitnim peskom. Elegantni i komforni Azul Beach jednako je primamljiv parovima, porodicama sa decom ili većim društvima prijatelja, zahvaljujući širokoj ponudi sadržaja u sklopu kompleksa. Hotel poseduje čak osam bazena koji su tematski raspoređeni kroz čitav kompleks, među kojima je i najveći infinity bazen u Crnoj Gori, kao i bazeni za decu.

Nezaboravne avanture i zabava zagarantovani su dodatnim sadržajima hotela, poput sportskih terena za fudbal, tenis i odbojku na plaži, avantura parka, teretane na otvorenom, akustičnih koncerata i animacije za najmlađe. Zahvaljujući nesposrednoj blizini svega što Velika ulcinjska plaža ima da ponudi, uključujući i predivnu Adu Bojanu, Azul Beach Resort može biti i savršen izbor za sve ljubitelje kajtsurfinga, planinarenja, vodenih sportova, ali i za obilazak kompletne crnogorske obale i njenih gradova.

Azul Beach Resort

Promo

Azul Beach Resort, Foto: Promo

Sa čak 479 soba i apartmana, Azul Beach Resort nudi širok izbor najrazličitijih enterijera - od standardnih dvokrevetnih soba, porodičnih apartmana sa dve spavaće sobe, pa sve do prvih swim up apartmana u Crnoj Gori sa privatnim bazenima. Ceo kompleks je nedavno renoviran i pruža maksimalan ugođaj, uz poštovanje svih epidemioloških mera kako bi se svaki gost osetio bezbedno.

Četiri hotelska restorana predstavljaju svojevrsno putovanje kroz ukuse, sa predivnim pogledima i pažljivo razrađenim menijem, spajajući najbolje od mediteranske i svetske kuhinje, a gosti pored toga mogu uživati i u jednom od sedam barova, isprobavajući osvežavajuće koktele, vrhunska vina i najbolja lokalna piva.

Azul Beach Resort

Promo

Azul Beach Resort, Foto: Promo