INFORMACIJA KOJA JE IZNENADILA JAVNOST Otkazuje se današnja sednica Kriznog štaba?

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar najavio je sednicu Kriznog štaba, koja je trebalo da se održi danas, a na kojoj je trebalo da bude reči o epidemiološkoj situaciji u zemlji. Međutim, kako mediji prenose informacije iz medicinskog dela Kriznog štaba, sednica danas navodno neće biti održana.

Krizni štab
Krizni štab, Foto: TANJUG/ RADE PRELIC

- Nismo dobili poziv - rekli su izvori za Telegraf.rs.

Lončar je juče, na pitanje da li će govoriti o potencijalnom ublažavanju mera, zamolio medije da ne insistiraju unapred na tome da se priča šta će se dogoditi.

- Nemojte insistirati, dovodite ljude iz Kriznog štaba u nezgodnu situaciju, onda oni daju neku izjavu i zbunjuju se građani. Nemojte unapred da pričamo šta će biti - apelovao je ministar zdravlja.

Na osnovu analize situacije popuštaće se mere. Ništa ne moze da se predvidi, to nas je uostalom korona i naučila - naglasio je ministar.

Takođe, Lončar je naveo da se na sednicama Kriznog štaba razgovara o svim relevntnim činjenicama i brojevima kako bi se procenila situacija, ali i zaštitio zdravstveni sistem, zdravlje ljudi, funkcionisanje privrede i ekonomije.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi