Kuća, Monika Karimanović
Alo!/D.I.
Kuća, Monika Karimanović

Alo!/D.I.

Kuća, Monika Karimanović, Foto: Alo!/D.I.

Aleksandra K. i njena maloletna ćerka Monika, koju je decembra prošle godine oteo Ninoslav Jovanović, zvani "malčanski berberin", morale su da napuste dom u Suvom Dolu kod Niša i privremeno se presele kod Aleksandrine rođene sestre u Svrljig, kako saznaje Alo.rs. 

Zbog duga njihovih rođaka za električnu energiju. Sa njima imaju zajedničko brojilo, pa im je pre nekoliko dana isključena struja.

- Posle svega što je tokom desetodnevne otmice doživela, ne smem da dozvolim da Monika bude u mraku - očajna je Aleksandra, koja je sa suprugom Robertom i ćerkom prinuđena da živi u više nego skromnom domu svojih roditelja jer nemaju svoj krov nad glavom, rekli su za Novosti. 

Nakon svega što su prošli, u prethodna tri meseca trudila da redovno plaća račune za struju, ali ipak nema dovoljno mogućnosti da plati dug i svojih rođaka.

Aleksandra Karimanović

Printscreen

Aleksandra Karimanović, Foto: Printscreen

- Svi smo priključeni na isto brojilo, tako da smo i mi zbog njih ostali u mraku. Ne znam šta da radim, jer sam jedva ubedila dete da barem privremeno ne budemo u kući bez struje. Monika traži da se vratimo kući, a mi novac da platimo taj dug nemamo. Poseban priključak za struju koštao bi više od hiljadu evra, koje takođe nemamo. Borim se svim silama i poslednjim atomima snage da budem uz svoje dete, jer znam koliko je propatila, ali u ovom trenutku ne vidim izlaz iz ove situacije - iskrena je Aleksandra.

Pitanje je, kaže nam ova požrtvovana majka, kada će njeni rođaci izmiriti dug prema EPS, jer oni možda i mogu da budu bez struje, ali oni zbog Monike nemaju pravo na taj "luksuz".

- Živim samo da njoj bude dobro i da nastavi sa svojim životom. Molim se Bogu da što pre zaboravimo sve što nas je snašlo i to ne našom krivicom - kaže Aleksandra.

 

Komentari (2)

oron

05.03.2020 08:03

I mi proživljavamo svoje muke, ali radimo za minimalac. Prvo platim račune, a šta i ako preostane za hranu. Treba imati obraz i unovčiti svoju tragediju.

Aleksandra

05.03.2020 16:16

Prosla sam kroz pakao prosle godine, sa detetom od godinu dana i operisanom nogom mesec dana bez struje. Strasno. Sto je najgore opet mi se smesi isto.