Ivan Ilić
Foto: Nestali Srbija
Ivan Ilić

Foto: Nestali Srbija

Ivan Ilić, Foto: Foto: Nestali Srbija

Poslednji put je viđen ujutro, između pola osam i osam, u glavnoj ulici, a njegov otac kaže da o svom sinu do danas nema nikakve

informacije.

- Nemam šta da kažem, nema nikakvih informacija od onda. Prevrnuli smo i kamen i nebo i Dunav, nema traga - kazao je Milanov otac.

Milan ima i dva brata koji su uključeni u potragu, zajedno sa spasilačkim službama.

Ono što je, međutim, potpuna enigma jeste kuda je mogao da nestane pešačeći iz malog mesta, koje praktično ima samo jednu jedinu ulicu.

Porodica ranije nije isključila mogućnost suicida, ali su molili nadležne da se maksimalno uključe i okončaju potragu, ma kakav epilog bio.

Jedini detalj koji ukazuje na to da Ilić sam napustio svoj dom jeste poruka koja je pronađena u njegovom lap-topu, napisana u vidu pisma. Prema za sada nepotvrđenim informacijama, nestali mladić želeo je da krene i svoj život nastavi sam, onako kako je to on zamislio. Ono što je predstavljalo enigmu za roditelje je njegova opsesivna ljubav i vezanost za pse ptičare, rase mađarska vižla od kojih se nikada nije odvajao, a da ih se tako lako odrekao i ni u jednom delu prepiske koju je ostavio nije ih pomenuo, reči su oca Ljubiše Ilića.

Pročitajte još: