Šuma ubistvo policija
Alo! Arhiva
Policajci pretražuju teren

Foto arfiva ALO

Policajci pretražuju teren, Foto: Foto arfiva ALO

Informacija da je dvadesetogodišnji Nebojša Mladenović Šone iz aleksinačkog sela Donja Trnava pronađen posle više od godinu dana probudila je nadu u svima nama i obradovala njegovu porodicu. Ipak, novoprobuđeni optimizam i sreću muti činjenica da se nigde nenavodi gde se momak sada nalazi i gde je bio poslednjih godinu dana.

Nebojša je krajem jula 2017. godine otišao iz porodičnog doma u selu Donja Trnava u Policijsku upravu da preuzme ličnu kartu i od tada mu se izgubio trag.

Da je dečko pronađen objavio je na Tviteru Registar nestalih osoba Fondacije "Tijana Jurić".

Pročitajte i:

 Međutim, sreća njegovog oca Miodraga bila je kratkog daha jer osim ovog tvita nije dobio nijednu zvaničnu potvrdu koja bi rasvetlila sudbinu nestalog mladića.

- Za navodni Šonetov pronalazak saznao sam od novinara. Zvali su me ljudi iz Subotice, Novog Sada, Vranja, Aleksinca…. svi tvrde da su ga videli, tako da zaista ne znam šta da mislim. Želim da verujem da je živ i zdrav, ali iako je nađen meni to saznanje nije dovoljno. To je moj sin koga volim, želim da ga dotaknem, da ga još jednom poljubim. Samo to bi me umirilo i okončalo muke koje trpim od 24. jula prošle godine kada sam ga poslednji put video - govori potreseni čovek.

Cela Srbija se pita gde je Nebojša i zašto nigde nema informacije šta je radio protekle godine.

Igor Jurić, koji stoji iza Registra nestalih osoba, navodi da dečak ne želi da se pojavljuje u medijima.

-Nebojša se javio članovima dela porodice. Rekao je da je u Srbiji i da se zaposlio. Njegova je želja da se ne pojavljuje u medijima i da ne izlazi sa detaljima svog odlaska od kuće.