Emisija "Osvrt"
Promo
Emisija

Promo

Emisija "Osvrt", Foto: Promo

Jednosatni pregled najvažnijih zbivanja u politici, biznisu, društvu, zabavi i sportu u Srbiji, regionu i svetu. Slađana Slavković i Marko Ivas donose vam događaje iz drugog ugla sa dobro poznatim gostima u nepoznatom svetlu, uz pitanja koja bi gledaoci postavili. "Osvrt" je nedeljna emisija u kojoj će voditelji otvoreno razgovarati o društvenim, kulturnim i mnogim drugim fenomenima i pojavama. Specifičnost ovog magazina nije samo u izboru tema, već i u načinu na koji će se o njima govoriti. Slađana i Marko ugostiće umetnike, književnike, naučnike, aktiviste, glumce, sportiste, političare koji će svojim stavovima i nesvakidašnjim opservacijama zaintrigirati gledaoce u udarnom terminu.

“Osvrt” je emisija u kojoj će se dva voditelja, osvrnuti na događaje o kojima se pričalo u prethodnoj nedelji. Ovo nije emisija rezervisana samo za političke ili samo za zabavne teme. Pričaće se o “aferi špijun” ali i o presudi za starateljstvo sina Severine i Milana Popovića. Marko Ivas, voditelj sa dugogodišnjim iskustvom u uređivanju i prezentovanju informativnih sadržaja sigurno ce nas voditi kroz segment “ozbiljnih priča”. Slađana Slavković biće zadužena za tzv. ljudske priče.

"Osvrt", upotpunjuje programski sadržaj O2 televizije, a njegov ritam će pratiti interese i želje publike, ali će i širokim spektrom otvorenih pitanja ponuditi nešto sasvim novo na medijskoj sceni Srbije. Na kraju svakog "Osvrta" sledi iznenađenje, ekipa će slikom biti na najlepšim mestima na svetu.