Okršaj u jutarnjem! Sve prštalo u raspravi između Šešelja i voditeljke, kapetan Dragan vrištao od smeha!
alo.rs
Vojislav Šešelj i Jovana Jeremić u emisiji
Vojislav Šešelj i Jovana Jeremić u emisiji, Foto: printskrin youtube

Šešelj je prvo naveo da Rusi ne koriste latinična slova ali da koriste rimske brojeve, te da je vakcina ovog naziva ime dobila po kosmičkom brodu Sputnjik koji je prvi živa stvorenja odveo u kosmos - pse Strelku i Belku, ali i 40 pacova i brojne insekte koji su se odande svi živi vratili.

Voditeljka je u jednom trenutku počela da se ubeđuje sa gostom Šešeljom da je ona u pravu i da su joj tako rekli i u informativi njene TV kuće i da je stalno govorili "sputnjik 5" ali da su je ubedili da je to "sputnjik ve" na šta joj je Šešelj rekao sledeće:

- Ko ti je kriv kad dopuštaš idiotima da te ubeđuju - kazao je Šešelj koji joj je na početku objašnjenja rekao i ovo: Da ti objasni čika Vojo koji malo više zna!

Raspravom su podelili i goste u studiju, a najviše se zabavljao Kapetan Dragan koji se cepao od smeha slušajući njihovo prepucavanje.

Ko želi da otkrije ko je u pravu a ko u krivu, neka pažljivo posluša izveštaj ruske televizije o vakcinaciji, pa nek čuje kako to oni kažu.

Pročitajte:

Komentari (3)

bagi

26.12.2020 14:49

Ee, ja pa ja, fakultet, pamet, znanje, treba njoj puno godinica u Parovima da ispeče zanat.

XXL

26.12.2020 16:14

Neko sam ko razume, govori i piše ruskim jezikom i peto sam koleno ruskog oficira koji je došao na ovim prostorima i ta vakcina je 'Sputnjik V' gde se ovo 'V' izgovara 'Vi' jer je početno slovo od reči 'Victoria' o čemu su i rusi pisali i zato ga izgovaraju 'Vi', a ne 'Ve'. Jednostavna stvar al' Ova što je završila Pravni fakultet u Beogradu ni malo nema rečnik i vokabular školovane pravnice obzirom da poznajem dovoljno izvanrednih advokata i pravnika.

Мики

28.12.2020 10:11

@XXL - Слажем се