Boli ga uvo za dugove, Bojan Stupar
Facebook
Boli ga uvo za dugove, Bojan Stupar

Facebook

Boli ga uvo za dugove, Bojan Stupar, Foto: Facebook

Štaviše, ruga se svima onima koje je prevario, i to fotografijom s egzotične destinacije koju je nedavno objavio na Fejsbuku.

Pročitajte još:

Stupar je fotografiju sa daleke destinacije, na kojoj je na plaži u roze šortsu i sivo-beloj majici na pruge, objavio 25. septembra u 20.57 sati i postavio je za naslovnu na svojoj Fejsbuk strani. Za razliku od putnika koje je prevario, njemu je, sudeći po fotografiji, više nego dobro.

Podsetimo, Ministarstvo turizma je početkom juna saopštilo da je turistička agencija „Fly Fly Travel“ oštetila za dva miliona evra hiljade putnika, i nekoliko turoperatera. Kako je „Alo!“ pisao još početkom maja, sunovrat „Fly Fly Travel“ počeo je ove godine, kada su zbog neizmirenih dugova izbačeni iz međunarodnog sistema za kupovinu karata BPS-a, nakon čeka su se vlasnici dosetili i kupili firmu „Elite Travel Club“. Međutim, i ta agencija za prodaju avio-karata je veoma brzo izbačena iz BSP-a zbog istih problema.

Vlasnici agencije „Fly Fly“ su očigledno na sve moguće načine pokušavali da spasu brod koji tone, pa su negde sredinom aprila promenili ime svoje agencije u „Kofer Tours“ d.o.o., ali su nastavili da se reklamiraju kao „Fly Fly“. Međutim, Narodna banka Srbije je samo dan nakon promene poslovnog imena blokirala sve račune agencije „Kofer Tours“. Prema podacima NBS za 2. oktobar, „Kofer Tours“ d.o.o. je u blokadi 333,84 miliona dinara, dok je „Elit Travel Club“ u blokadi 34,19 miliona dinara.

 

Komentari (2)

nada

03.10.2018 10:24

Hapsite djukelu - poternica !!!!!!!!!!!

x

03.10.2018 11:44

Brzo će taj flajko da sleti.Bog uvek ima planove sa prevarantima.