Ivan Karadžić
Facebook/printscreen
Ivan Karadžić

Facebook/printscreen

Ivan Karadžić, Foto: Facebook/printscreen

Među herojima koji su izvukli dečake jeste i Danac srpskog porekla, Ivan Karadžić. On je više puta do sada rizikovao svoj život kako bi ovi mališani ponovo bili u naručju roditelja.

Iako umoran, on ne odustaje od toga, da porodice ponovo budu na okupu, ali je našao vremena da se javi svima koji su brinuli za njega poslednjih dana.

"Hvala vam puno na porukama. I dalje sam dobro, samo malo umoran i dehidrirao sam", napisao je Ivan u kratkoj poruci koju je rano jutros objavio na Fejsbuku.

Nekoliko stotina ljudi je odmah pružilo Ivanu podršku i poručilo mu da se jako ponose onim što rade i da su mislima uz njega.

Ivan je za britanske medije rekao da se divi zarobljenim dečacima.

"Ne mogu da shvatim koliko su ta deca staložena", rekao je Karadžić za Bi-Bi-Si.

On je kazao da su dečaci bili primorani da rone, što nikada pre nisu radili, kao i da nije uobičajeno da deca u tom uzrastu rone u pećini.

"Kada mislim o tome da su dve nedelje proveli u pećini, nisu videli svoje majke. Izuzetno snažna deca. Skoro nezamislivo", rekao je Karadžić koji je potom opisao kako je izgledao trenutak kada je video da mu se prvi dečak i ronilac približavaju.

"Bio sam uplašen. Ali, kada sam video da je živ, da diše i da je izgledao dobro, veoma dobro sam se osećao", rekao je hrabri Karadžić.

 

Komentari (2)

Сараџогла

10.07.2018 12:02

Мајко моја која фора!Ушли у пећину и нису могли да изађу?Да поновим .. Ушли у пећину а нису знали да изађу? Да се ,,закопчавам иза леђа,, па да ме убеде али ... То проклеро али! Таман тема за ,,Националну географију,,!Ел вам је сада јасно ко је аутор ,,да деца ушла а нису знала да изађу?

Profesor

10.07.2018 17:18

Danac srpskog porekla... Setih se Rambove pesme: Otis'o je svak' ko valja,neki vani a neko ka nebu... Ostala je samo fukara i raja....