Dušan Todorović
Privatna arhiva
Dušan Todorović

Privatna arhiva

Dušan Todorović, Foto: Privatna arhiva

Neutešni otac malog Dušana Todorovića (4) koji je u subotu preminuo u Barseloni, rekao je da još ne znaju kada će biti obavljena sahrana.

- Tek će nas stići, kada sve ovo prođe… - ovo je poručio Aleksandar Todorović.

Pročitajte još:

Dukijeva borba za život podigla je čitavu Srbiju na noge, svi su se ujedinili da se novac za njegovo lečenje prikupi. Nažalost, mali Dušan nije uspeo da pobedi opaku bolest – karcinom nadbubrežne žlezde neuroblastomu.

Vest o njegovoj smrti potresla je javnost, a mnogi građani, poznati sportisti opraštali su se od dečaka tužnim porukama na društvenim mrežama.

Od dečaka su se oprostili njegovi omiljeni fudbaleri Partizana, oni su pre početka utakmice sa Radničkim odali minutom ćutanja poštu preminulom Dušanu.

Podsetimo, mali Duki, otišao je na neophodno lečenje u Barselonu 15. septembra, isti dan kada je na račun bolnice uplaćen neophodni novac.

Njegov otac Aleksandar je rekao da se još ne zna kada će biti sahrana.

- Veoma je velika gužva oko organizacije , tako da još uvek ništa ne znamo, nažalost. Javiću se čim budem imao neku konkretnu informaciju – kazao je on, a na pitanje kako se drže on i njegova supruga, odgovara:

- Nemamo vremena da razgovaramo o tome u ovom trenutku, tek će nas stići...

Komentari (5)

TANJA

02.10.2018 14:50

Otac se dobro drzi u ovim tragicnim trenutcima.Ustari covek je i duzan da komunicira sa novinarima i javnoscu preko novina,jer je sprovedena velika akcija.U kojoj su i novinari ucestvivali.JADNI RODITELJI .STA DOCEKASE.BOLJE NEMATI DETE NIKAD,NEGO OVO COVEKA DA SNADJE.

Cica

02.10.2018 16:45

@TANJA - Egoisto! Saučešće roditeljima, ali komentar je totalno neprimeren.

Ceca

02.10.2018 21:17

Zašto u liječenje nije uključeno i kanabisovo ulje. Milo djetešce zbogom.

mona

03.10.2018 00:24

okice sjajne zvezdice,jel moguće da su se ugasile,tražit ćemo vas na nebu,sigurno će tamo sjati.mir s tobom dušice mala

Mala

03.10.2018 09:04

Radi se o bolesti koja je, na žalost, nelečiva kako kod nas tako i u med. mnogo razvijenim zemljama. Saučešće porodici. Dušan nek počiva u miru, med andjelima srce veliko.