Medicinska sestra
Printscreen
Medicinska sestra

Printscreen

Medicinska sestra, Foto: Printscreen

Đ. A, medicinskoj sestri iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj ulici, koja posao nije obavljala u skladu sa propisima, juče u toku podneva zvanično je uručeno rešenje o raskidu radnog odnosa, potvrđeno je u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Pročitajte još:

Neposredno pre nego što je potvrđeno da je Đ. A. dobila otkaz, u centru u Zvečanskoj je održan i prošireni kolegijum koje je pored rukovodstva ove ustanove prisustvovao i ministar Zoran Đorđević.

- Sastali smo se kako bismo sagledali sve aspekte onoga što se nedavno dešavalo i koje su posledice toga. Sam disciplinski postupak je urađen prema propisima. Čekali smo da ceo postupak stigne do kraja, pa da se onda tek sastanemo.

Danci ne prestaju da se smeju njegovoj najnovijoj GLUPOSTI! NJEN surov odgovor je sigurno uzdrmao njegov EGO!

AUTOR: Alo/Tanjug/V.M. DATUM I VREME: 16.08.2019. 14:05 Neće proći njegov predlog. Grenland, Foto: EPA/Linda Kastrup Grenland nije na prodaju, poručila je danas ministarka spoljnih poslova tog najvećeg svetskog ostrva Ane Lone Bager, nakon što su mediji objavili da je americki predsednik Donald Tramp navodno razgovarao sa svojim savetnicima o kupovini Grenlanda.

Jedino što je, da bismo ispoštovali sve procedure, sve ovo moralo da traje nekoliko nedelja. Posle svega, ovo pokazuje da že svi koji krše pravila biti sankcionisaniu skladu sa zakonom.

Ali, kad je reč o ljudima koji u ovoj ustanovi posvećeno rade dan i noć, treba da znaju da imaju moju podršku i da ću uvek da stanem iza njih. Jer oni se bave poslom za koji je potrebna ljubav i koji novac ne može da plati - naveo je Đorđević posle sastanka.

Rukovodioci u centru istakli su i da su oni u okviru svog programskog tima jednoglasno ocenili da je Đ. A. neadekvatno reagovala.

Podsetimo, snimak njenog nedoličnog ponašanja osvanuo je sredinom jula na društvenim mrežama.

Na snimku se vidi da ona nosi dete u jednoj ruci i onda ga, mlatarujući njime kao da je džak, ubacuje u krevetac. Vidi se i kako fotografiše dete, te izlazi iz prostorija sa mališanima.

BONUS VIDEO: Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!