ODLIČNA VEST ZA VOZAČE Odluka važi od 1. decembra

Ta petlja bila je proteklih dana bila zatvorena tako da su se vozači preusmeravali na izlaz kod Malče

Autoput
Autoput, Foto: Alo.rs

Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je da sutra, 1. decembra, neće krenuti naplata putarine u zatvorenom sistemu grada Niša, odnosno na naplatnim rampama Niš-sever, Niš-Malča i Niš-jug.

U saopštenju se navodi da se, na inicijativu građana Niša, najavljena naplata putarine odlaže do daljeg, odnosno, do potpunog završetka izgradnje naplatnih stanica na isključenjima za Niš.

U "Putevima Srbije" nisu naveli kada bi radovi trebalo da budu završeni, tako da će do daljnjeg vozači putarinu plaćati na naplatnim rampama "Nais" i "Doljevac".

Gradonačelnk Niša Darko Bulatović je putem lokalnih medija ovih dana pozvao građane tog grada da se prijave za kartu koja omogućava besplatnu vožnju auto-putem između četiri naplatne rampe u zoni Niša.

OD SUTRA KREĆE DA SE PRIMENJUJE SISTEM "TRI UDARCA" Državni sekretar Radomir Ilić pojašnjava nova zakonska rešenja

Bulatović je podsetio da se prijave podnose elektronskim putem, popunjavanjem obrasca koji se nalazi na sajtu grada Niša i sajtu "Puteva Srbije".

SLAVIMO VELIKOG SVECA! Zapovedao je zlim dusima, gorama i vodama, lečio muke i bolesti, a danas je važno da poštujete verska načela i u skladu sa njima živite!

Iz kabineta gradonačelnika najavili su da bi danas trebalo da ponovo bude otvorena za saobraćaj takozvana Matejevačka petlja, odnosno izlaz na auto-put Niš-istok.

Ta petlja bila je proteklih dana bila zatvorena tako da su se vozači preusmeravali na izlaz kod Malče. Iz kabineta gradonačelnika Niša su takođe najavili da će za desetak dana biti završena izgradnja kolektora na Bulevaru Nikole Tesle, čime će značajno biti smanjene gužve na toj saobraćajnici.

Putevi Srbije su ranije najavili da će naplata putarine na Istočnom kraku Koridora 10, do granice sa Bugarskom, početi od 1. decembra u 7 časova.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi