Tadić sa Putinom
Alo!
Tadić sa Putinom

Alo!

Tadić sa Putinom , Foto: Alo!

Naime, general-pukovnik Aleksandar Kolmakov, bivši komandant Vazduhoplovne garde Rusije i nekadašnji prvi zamenik ministra odbrane Rusije, odlikovao je tom prilikom Gorana Tadića, potpredsednika „Noćnih vukova“ iz RS. Tadić je važno priznanje dobio za jačanje odnosa Rusije i RS, a za „Alo!“ poručuje da je to za njega ogromna čast i da se kroz istoriju pokazalo da su Srbima jedino Rusi iskreni i pravi prijatelji.

- Ovim odlikovanjem ukazana je velika čast našem moto klubu u RS, a onda i meni samom. Već dugi niz godina mi se trudimo da produbimo i poboljšamo odnose između dva bratska naroda, ruskog i srpskog. Kroz istoriju se pokazalo da su nam jedino Rusi iskreni i pravi prijatelji. Kako do sada, tako i u buduće, naš rad u RS će se zasnivati na humanitarnom karakteru i pomoći ljudima - kaže naš sagovornik.

Upitan kako će na vesti reagovati vlasti u BiH, budući da se zna kakav stav o „Noćnim vukovima“ imaju, te da su više puta pokušavali da zabrane ulazak bajkerima koji stižu iz Rusije i da ih predstave kao loše i opasne, Tadić kaže da komšije u BiHi o tome, kao i o većini stvari koje se dešavaju u Republici Srpskoj, imaju pogrešno mišljenje.

Noćni vukovi RS

Alo!

Noćni vukovi RS , Foto: Alo!

- Naš rad je humanitarnog karaktera i to je ono što oni ne žele da vide. Zabrana ulaska u BiH našoj braći iz drugih država govori samo o njima, ali govori i nama da radimo pravu stvar za budućnost dva naroda, ruskog i srpskog.

Tadić je za naš list otkrio i kakav je zapravo čuveni Aleksandar Zaldastanov zvani Hirurg, vođa „Noćnih vukova“.

- Hirurg je najveći rodoljub kog sam ja upoznao. Čovek koji je svoj život posvetio Rusiji. Pomažući narodu Rusije, on pokazuje svoju veličinu i količinu ljubavi prema svojoj zemlji. Hirurg je osoba koja posebno voli RS i njegov odnos prema nama je poseban. Prošle godine na Dan Republike njega je odlikovao predsednik Dodik ordenom za jačanje saradnje naša dva naroda. Bio je odlikovan nekoliko puta i od predsednika Putina, što dovoljno govori o kakvom se patrioti radi - zaključio je Tadić.