Alo! novine Logo
alo.rs
Alo! novine Logo

alo.rs

Alo! novine Logo, Foto: alo.rs

"U spornom tekstu neosnovano tvrdite da je moj Vlastodavac Igor Velimirović seksualno uznemiravao koleginicu, da je zbog njega morala da promeni posao, a takođe objavljujete i navodne fotografije sadržaja poruke. Neosnovano navodite da je moj Vlastodavac seksualni manijak i da je zbog seksualnog uznemiravanja maloletnice osuđivan. Takođe neosnovano tvrdite da je "Đilasov urednik".

Informacije o mom Vlastodavcu Igoru Velimiroviću koje su objavljenje i na portalu www.alo.rs, tačnije na stranici https://www.alo.rs/vesti/politika/dilasov-urednik-spopadao-koleginice-selfiraj-se-spusti-nize-foto/301443/vest dana 03.04.2020. godine u 23:15 objavljene pod naslovom "Slikaj noge i guzu" Đilasov urednik spopadao koleginice: Selfiraj se, ...su neistinite.

Takođe Igor Velimirović nikada nije osuđivan za seksualno uznemiravanja maloletnice. U izvodu iz kaznene evidencije Igora Velimirovića stoji da nije osuđivan. Igor Velimirović nije "Đilasov urednik", isti je glavni i odgovorni urednik medija koji ima svoj naziv, svoj posao obavlja časno i profesionalno, a podaci o mediju i njegovom izdavaču, kao i podaci o osnivačima izdavača, javno su dostupni na sajtu  APR-a, odakle se jasno može utvrditi da nema nikakve veze sa Draganom Đilasom.

Komentari (1)

Bane

25.04.2020 14:06

To je neki advokatić? Pa, sigurno govori iatinu...