GSP gradski prevoz bus autobus trola
Alo.rs/V.Đ.
GSP gradski prevoz bus autobus trola

Alo.rs/V.Đ.

GSP gradski prevoz bus autobus trola , Foto: Alo.rs/V.Đ.

Radovi će se izvoditi po fazama, a tokom prve koja počinje danas i traje do 18. maja vozila sa linije 56 će, u smeru prema Petlovom brdu, saobraćati ulicama Ibarska magistrala, Pilota Mihaila Petrovića, Marička, Slavka Rodića, Kneževačka, 17. oktobra, Oplenačka i dalje redovno, dok će u smeru prema Zelenom vencu saobraćati redovno.

Vozila sa linije 59 će u smeru prema Petlovom brdu saobraćati ulicama Pilota Mihaila Petrovića, Marička, Slavka Rodića, Kneževačka, 17. oktobra, Oplenačka i dalje redovno, dok će u smeru prema Trgu Slavija saobraćati redovno, navodi se na sajtu gradskog Sekretarijata za javni prevoz.

Dodaje se da će vozila sa linije 502 u smeru prema Orlovači saobraćati redovno, dok će se u smeru prema Miljakovcu 1 saobraćaj odvijati ulicama 11. krajiške divizije, Patrijarha Joanikija, Pilota Mihaila Petrovića, Miška Kranjca i dalje redovno.

Linija E2 će u smeru prema Petlovom brdu saobraćati ulicama Kneza Višeslava, Pilota Mihaila Petrovića, Marička, Slavka Rodića, Kneževačka, 17. oktobra, Oplenačka i dalje redovno, a u smeru prema Trgu Slavija redovno.

Tokom druge faze radova, koja će trajati od 20. maja do 10. jula, važiće isti režim kao u prvoj fazi radova.

Vozila će na izmenjenim delovima trasa koristiti postojeća stajališta, kao i privremeno uspostavljeno stajalište "Serdar Janka Vukotića 1" za linije 56, 59, 502 i E2 u smeru prema Ulici patrijarha Joanikija, u Ulici 11. krajiške divizije na poziciji ED stuba, oko 10 metara ispred zone raskrsnice sa Ulicom Serdar Janka Vukotića tokom izvođenja radova u drugoj fazi.