VMA
Alo!/Rajko Ristić
VMA

Alo!/Dejan Briza

VMA, Foto: Alo!/Dejan Briza

Do kraja godine na VMA bi trebalo da bude otvoren centar za tradicionalnu kinesku medicinu za koji će kineska strana donirati opremu, a VMA opremiti prostor, rekao je danas načelnik VMA Miroslav Vukosavljević.

Pročitajte još:

On je, povodom posete delegacije zdravstva kineske vojske, istakao da će u "kineskom centru" na VMA raditi naši stručnjaci koji su proteklih godina bili na usavršavanjima iz kineske tradicionalne medicine, kao i da će stalno biti prisutni i kineski profesori.

Miroslav Vukosavljević

Youtube Printscreen

Miroslav Vukosavljević, Foto: Youtube Printscreen

Preraspodelom prostora oslobođen je i prostor na VMA za novu multifunkcionalu operacionu salu, rekao je on i dodao će ona ipak biti primarno očna, što je "dobra vest za građane Sbije, jer će biti smanjene liste čekanja za operaciju katarakte".

- Završeni su i tenderi za nabavku opreme i izvođenje radova za renoviranje hirurške intenzivne nege i, ako bude sve u redu, u narednih mesec dana počinjemo to da radimo - rekao je Vukosavljević i dodao da bez dobre hirurške intenzivne nege nema ni jake hirurgije.

Bosa htela da digne ruku na sebe, a onda se desilo čudo! Slavi dan kad je ostala živa!

AUTOR: Alo.rs/Republika/I.L. DATUM I VREME: 12.09.2019. 07:41 Iz Melburna došla na patrijarhov grob! Patrijarh Pavle, Foto: EPA * Da je živ patrijarh Pavle bi sada napunio 105. godina * Mnogi vernici su u teškim trenucima upravo od njega tražili pomoć i kako sami kažu duguju mu večnu zahvalnost * Bosa Vojvodić došla iz Melburna na patrijarhov grob Da je živ, patrijarh Pavle bi sada napunio 105.

Na VMA su završili i projektno tehničku dokumentaciju za proširenje hitne medicinske službe u koju decenijama nije ništa ulagano, rekao je on i dodao da se čeka obezbeđenje novca, pa da do proširenja dođe tokom naredne godine.

BONUS VIDEO: Neverovatno parkiranje u centru Beograda!