BRUTALNA PROVOKACIJA U SRCU NAŠE ZEMLJE "O, mori, Srbijo, palio sam ti zidine!" orili se stihovi usred Čačka - Albanci stigli do Šumadije! (VIDEO)

Nemaju srama

Albanci, centralna Srbija, Foto: Youtube Printscreen

Nakon slučajeva u Dolovu i Borči kada su Albanci koji drže pekare u centralnoj Srbiji provocirali sa znakom orla raširenih krila, dogodio se novi incident. Naime, na društvenim mrežama pojavio se snimak grupe mladih Albanaca, koji su po svoj prilici bili u tranzitu kroz centralnu Srbiju, ali nisu propustili priliku da Srbima pošalju poruke mržnje i neprijateljstva.

Njih četvorica su u grupnom videu otpevali pesmu na albanskom jeziku, a u kakofoniji njihovih neartikulisanih glasova naziru se imena Adema Jašarija i Beriše.

- O, moja Srbijo, slomio sam ti zidine, a mene zovu Sali Beriša; O, mori, Srbijo, palio sam ti zidine; Mene zovu Adem Jašari.

Dok dijalog Prištine i Beograda stagnira, prištinske takse stoje zakucane na 100 posto, sve je više provokacija i incidenata u kojima Albanci na neprimeren način ističu svoj nacionalni ponos. Nedavno je jedan od njih pozirao sa znakom albanskog orla usred Beograda, zbog čega je borčanska pekara u kojoj radi postala mesto okupljanja nezadovoljnih komšija.

BUDITE SPREMNI KFOR raspoređuje trupe u različite delove Kosova i Metohije!

Prethodno je na mostu usred Novog Sada osvanula albanska zastava, a ovoga puta grupica je rešila da svoj ponos i spominjanje ratnih zločinaca bude na jednom od srpskih drumova.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: iskren
  07/05/2019 - 06:44
  Sto ovo rade na auto putu gde niko ne može da ih čuje, nije fora, budi musko uradi to da te neko čuje
 • Korisnik: Laki
  07/05/2019 - 06:39
  Gde li je sada junacina Bosko da brani svoj grad, umesto sto rusi Beograd
 • Korisnik: Nikola
  06/05/2019 - 21:51
  Pa KS tablice idu kroz Srbiju kao nož kroz sir.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi