Prostitutka, seks, prostitucija, makro
Shutterstock, ilustracija
Novi Sad

Shutterstock

Novi Sad, Foto: Shutterstock

Ipak, žene su češće na meti raznih nasilnika, manijaka i pervernjaka. Koliko daleko mogu da idu u svojim bolesnim namerama svedoči i priča Teodore (23) iz Novog Sada.

Pročitajte još:

Naime, ovoj devojci se na Fejsbuku javio muškarac sa krajnje uznemirujućom porukom.

- Ćao, prelepo izgledaš. Imam jednu možda malo neobičnu ponudu. Platio bih ti 100 evra po minutu snimka da se snimaš u štiklama kako gaziš neku malu životinjicu. Može da traje snimak 5-6 minuta - glasila je poruka koju je Teodora dobila u inboks.

Preporučujemo i ovo:

Zgrožena i preplašena devojka ga je odmah blokirala, a ispričala nam je kako se osećala u tom trenutku.

- Bila sam šokirana, jako me je potreslo sve to. Istog trenutka sam dobila nagon za povraćanjem! Nedelju dana posle toga osećala sam mučninu, nisam mogla normalno da spavam... Ne mogu da verujem da postoje takvi bolesnici! - kaže vidno uznemirena devojka.

Dodaje da muškarac nije imao svoju fotografiju na profilu, kao i da je bio upisan pod nadimkom, a ne pravim imenom.

Jeziva poruka

Alo!

Jeziva poruka, Foto: Alo!

- Ne znam ni ko se krije iza tog profila. Nemam ga u prijateljima, ne znam ni kako me je našao. Verovatno tako vreba devojke po Fejsbuku. Svakako je lažan profil, nije upisan po imenu i ne drži svoju sliku - dodaje Teodora.

Manijaci poput ovog koji je pisao Teodori često izgledaju kulturno i pristojno i niko ne bi mogao da pretpostavi šta se zaista krije u njihovom umu. Oni mogu biti naše komšije, kolege, prijatelji... I to je ono što je posebno uznemirujuće.