narodni front
Foto: Instagram/mina_fu, Alo
narodni front

Foto: Instagram/mina_fu, Alo

narodni front , Foto: Foto: Instagram/mina_fu, Alo

Naime, pre nedelju dana je odjeknula vest da je influenserka, kako tvrdi, pretrpela akušersko nasilje prilikom porođaja, a nakon njenih navoda javnosti se obratila i novinarka Tijana Radonjić koja je navela da je u GAK “Narodni Front” petrpela torturu, ali i da je medicinsko osoblje prilikom porođaja ispustilo njenu bebu, nakon čega se, kako ona tvrdi, neumesno smejalo.

Iz ove ustanove su rekli da je procedura i dalje u toku i da je formirana komisija za ispitivanje ovog slučaja.

– Istog momenta kada je Mina podnela zvaničnu primedbu na rad dr Tomislava Krajinovića je formirana disciplinska komisija koja se bavi utvrđivanjem činjeničnog stanja. Da bi se to uradilo uzimaju se, između ostalog i izjave svih lica koja su se nalazila tog dana u porodilištu, u boksevima, na hodnicima i slično. Odnosno ispituju se svi oni koji su mogli da čuju navedeni razgovor između lekara i pacijenta. Komisija još uvek radi, ona ima rok do kraja ove nedelje da donese svoj zaključak i predlog direktoru i to je nešto što je uobičajena procedura koju primenjuju sve zdravstvene ustanove kada postoji bilo kakav propustu rad, povreda radne discipline, povreda radnog kodeksa – rekli su iz ustanove za Objektiv.

Na pitanje o tvrdnjama novinarke Tijane Radonjić da je u ovoj ustanovi pretrpela psihičku torturu, iz “Narodnog fronta” su odgovorili da nisu u stanju da komentarišu navode koji se pojavljuju na internetu, a za koje ne postoje posebna saznanja.