Denise McAllister
Printskrin
Denise McAllister

Printskrin

Denise McAllister, Foto: Printskrin

Američka novinarka Denis Mekalister šokirala je mnoge objavom na Twitteru u kojem optužuje žene da "zavode muškarce pa onda glume žrtvu".

Pročitajte još:

 

"Dosta mi je više žena koje glume žrtvu nakon što su zavodile muškarce namazanim usnama i nauljenim nogama i same se odlučile poseksati jer su bile prenapaljene da se kontrolišu, a onda se žale što su ostale trudne i za sve krive muškarca", napisala je.

Doktor, bolnica, operacija, porođaj

Alo! Marko Marković

 

Preko osam hiljada ljudi komentarisalo je njenu objavu, a mnogi su u komentarima ismejali Denis.

 

"Nisam znala da su nauljene noge ono što će mi nabaviti frajera, tako sam zaostala", "Nauljene noge su novo ime za moj bend", "Ne mogu verovati da je moja ćerka dogurala do zrele dobi od 23 godine bez da je zatrudnela, a maže noge svaki dan", "Dosta mi je da mažem usne i uljim noge pa mi vilica ispada iz usta i klizim sa stolica na spojevima. Odsad ću samo oko vrata nositi natpis: 'Prenapaljena da stanem'. To će mi svakako olakšati zavođenje", "Tako je nepošteno od muškaraca zahtevati odgovornost i pouzdanost. Te vražje kurve i njihov sjaj", pisali su oni.

Maja Nikolić

Printscreen

 

Denis je nakon ovoga osetila potrebu da se opravda.

"Nisam ovde govorila o silovanju, već o tome da žene trebaju preuzeti odgovornost oko toga što rade sa svojim telima. Ne možemo za sve kriviti muškarce. Jednakost je divna, ali zahteva i osobnu odgovornost. Ako želite biti privlačne muškarcima i raširiti noge da bi vam bilo dobro, budite odgovorne. Ne osuđujem vas, ali prihvatite da samo sebe možete kriviti za posledice, a ne muškarce", izjavila je za Mirror.