Prodavnica
Alo!/ Dejan Briza
Prodavnica

Alo!/ Dejan Briza

Prodavnica, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Pre samo par nedelja bilo smo u poznatom supermarketu u Beogradu gde smo pronašli ceo raf sa slatkim proizvodima, ali sa isteklim rokom trajanja od par dana.

Da je sve to samo za neke šala ili obmana naroda govori i nova akcija koja je jednostavno vređanje svake osobe, ili onih koji su zbog nemaštine navikli da kupuju sve što ima znak "AKCIJA", a od te akcije će kao i u ovoj dobiti JEDAN DINAR!

Pročitajte još:

 
Akcije se kod nas u Srbiji uglavnom stavljaju kada je proizvod pred istekom roka, ili kada je nešto toliko „popularno“ da što pre mora da se proda.

Kako god bilo, marketing je možda u modi, ali narod sve vidi… Svaka čast za pomoć, čak sa 200,99 na 199,99, dinar po dinar, pa možda i uštedite nešto.

Akcija

Printscreen

Akcija, Foto: Printscreen

 

Komentari (6)

Marina

06.11.2018 16:30

Ovo sa slike vidjamo već godinama u jednom velikom lancu marketa od 4 slova.

Dakibg

06.11.2018 17:07

To je naravno gomex. Samo oni to rade

Dragan,Niš

06.11.2018 17:27

Jedna od stvari koja me nervira u supermarketima je to što nijedan displej nije okrenut ka kupcu da kupac može da vidi sta mu je i po kojoj ceni kasirka otkucala(provukla) kao i prolazni saldo na računu.Umesto toga veoma često pri većim kupovinama se dešava da vam nešto fali sa računa odnosno da je nešto dva puta registrovano ali ga fizičku u stvari nema.Tobi trebalo nekim aktom ili zakonom propisati baš kao i izdavanje računa.

Gustav

06.11.2018 17:27

Što se plašite da objavite ime supermarketa?

AADA

06.11.2018 19:55

A zbog cega prevarantima niste napisali ime?Kao,stitite ih?Sramota i vasa.

mar

07.11.2018 09:16

Nije tacno, akcija se stavlja i na nesto sto je nepoznato ljudima, da bu ljudi kupuli i probali i nastavili da kypuju i posle zavrsetka akcije.. Radim u marketu, nije tacno da je sve pred isteklim rokom na akciji, niti prodajemo proizvode kojima je istekao rok, vodimo racuna o rokovuma i svakom dobavljacu moze da se uradi povrat, tacnije vratu roba koja je istekla, dovoljno nam je teorija zavera u zivotu, nema potrebe da se prave nove..