Lidl, gastro zvezda
Promo
Lidl, gastro zvezda

Promo

Lidl, gastro zvezda, Foto: Promo

Upoznajte finaliste takmičenja za Lidl gastro zvezdu.

Nina je u toku takmičenja pokazala sve svoje talente: „Danas radim kao fotograf, pored toga kuvam, razvijam recepte, stilizujem i fotografišem hranu, a zajedno sa mužem u našem domu uzgajam povrtnjak koji je važan produžetak naše kuhinje.”

Marijana je podelila sa nama kako je započela svoj blog: „Počela sam da blogujem o modi i nekako se nečujno, preko noći, hrana uvukla na moj feed. Publici se to dopalo, a ja sam samo pratila svoju ljubav dalje i ona me je dovela dovde, da delim recepte koji me inspirišu.“

„Svet i putovanja su ono što me inspiriše kao kuvara, a svoj stil smatram šarenolikim. Kroz hranu učim o drugim kulturama i ogromna želja mi je to da prenesem ljudima kroz svoje kuvanje“, ističe Ana, treća finalistkinja takmičenja.

Lidl, gastro zvezda

Promo

Lidl, gastro zvezda, Foto: Promo

Ove tri talentovane dame će u finalnom okršaju spremati po jedno glavno jelo i jedan desert u školi kuvanja Kompot, dok će članovi žirija - food blogerke Maja Petrović (Vitki gurman), Maja Babić (Provereni recepti) i Dragana Pušica (Gaga Grne), kao i vlasnik škole kuvanja Kompot, Nebojša Anđelković – degustirati i ocenjivati jela, i na kraju odlučiti o pobedniku.

Za sve one koji budu pratili live stream takmičenja i navijali za svog favorita, Lidl je pripremio i nagradni kviz! Sve što treba da uradite je da pažljivo pratite uputstva tokom prenosa finala, odgovorite na nekoliko jednostavnih pitanja, i imate mogućnost da osvojite interesantne nagrade. Uz to, sigurno ćete „pokupiti“ par korisnih trikova da svoj sledeći kulinarski poduhvat učinite još ukusnijim.

Lidl, gastro zvezda

Promo

Lidl, gastro zvezda, Foto: Promo

Podsetimo, takmičenje za Lidlovu gastro zvezdu otvoreno je početkom maja za sve food kreativce koji imaju želju da napreduju i budu prepoznatljiviji u javnosti. Pobednik konkursa, osim titule najboljeg, dobija i jednogodišnji ugovor sa Lidlom, mogućnost da postane nova domaća online zvezda, kao i kulinarsku radionicu po izboru u školi kuvanja „Kompot“. Osim toga, pobednik će postati i stalni saradnik kompanije, a Lidl Srbija će mu pružiti podršku i promociju putem svojih kanala komunikacije.

Podrži talenat i kreativnost - uključi Lidlov live stream i bodri svog kulinarskog favorita!

Tagovi