Ana Milanović
Nestali Srbija

 

Ana Milanović

Nestali Srbija

Ana Milanović, Foto: Nestali Srbija

Kako se navodi u poruci Ana je nađena "živa, ali u teškom stanju. Pronađena je zahvaljujući ljudima i medijima koji su podelili objavu! Gospodin koji je video da se Ana traži je prepoznao na ulici!"

Podsećamo, ona je iz porodičnog doma izašla bez ličnih dokumenata, novčanika i mobilnog telefona, a kako je rekao Jurić, osnovača Fondacije "Tijana Jurić" i registra Nestali Srbija, Ana Milanović popila je tog jutra kafu da majkom i izašla na kratko.

Anu su prvo prepoznali u jednoj prodavnici na Novom Beogradu, u blizini Save, pa su to javili njenoj majci, koja je tamo odmah uputila drugu ćerku, koja ju je pronašla na nasipu.

- Ana je živa, ali se loše oseća. Neće da priča gde je bila, rekla nam je samo da se šetala. Videćemo šta ćemo dalje - rekla je njena majka Ružica Milanović.

Ona kaže da nema predstavu gde se njena ćerka kretala tri noći i tri dana, i ne veruje da je samo šetala, pa se nada da će što pre otkriti istinu.

- Nema fizičkih povreda na sebi. Kada je pronađena, vodili su je u psihijatrijsku ustanovu "Laza Lazarević" na preglede, pa je nakon toga puštena kući - kaže vidno uznemirena majka.

Podsetimo, Ana je nestala u subotu ujutru, kada je sa majkom popila kafu do pola i rekla joj da izlazi napolje, ali da se brzo vraća. Međutim, nije se vratila, a izašla je bez dokumenata i mobilnog telefona.

Tagovi