IMATE ROK OD 8 DANA DA SE PRIJAVITE Nišlije, ovo su radosne vesti! Klinički centar raspisao konkurs za 33 zdravstvena radnika i 1 psihologa!

Klinički centar u Nišu raspisao je konkurs za zapošljavanje 33 zdravstvena radnika na određeno vreme i jednog psihologa na neodređeno vreme.

 

Klinicki centar u Nišu
Klinicki centar u Nišu, Foto: printscreen/youtube

 

Pročitajte još

Kako je navedeno u oglasu, do povratka na posao stalno zaposlenih, biće upošljeno 11 viših medicinskih sestara – tehničara opšteg smera, 15 medicinskih sestara - tehničara opšteg smera, dva viša radiološka tehničara, jedna ginekološko-akušerska sestra, jedna pedijatrijska sestra, jedan viši fizioterapeut i dva farmaceutska tehničara.

 

Oglas je juče objavljen na portalu Nacionalne službe za zapošljavanje i internet stranici KC Niš, a rok za podnošenje prijave je osam dana od dana objavljivanja.

 NE ZNAŠ KAKO DA SE OBUČEŠ! Olujni vetar pogodio Srbiju! Ujutru kiša, a onda nam stiže neočekivani preokret!

Rešenjem direktora te zdravstvene ustanove biće formirana komisija koja će odabrati kandidate koji ispunjavaju uslove oglasa i koji će ući u ući izbor za zapošljavanje.

Prodaje se širom Srbije, kada se otvori sledi neprijatno iznenađenje, a na poleđini poruka upućena svim Srbima! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/Zaštitnik potrošača/T.Đ DATUM I VREME: 19.11.2019. 08:17 - 19.11.2019. 11:19 U Nacionalnoj organizaciji potrošača Srbije naglašavaju da je ovakav način deklarisanja mimo svih zakonskih normi, ali i nepoštovanje građana naše zemlje.

 

Konačnu odluku o izboru kandidata za prijem doneće direktor Kliničkog centra Niš, na osnovu izveštaja Komisije.

Bonus video:  Alo.rs na licu mesta! Drama u naselju Braća Jerković

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi