Beograd sneg
Alo!/Nenad Vujanović
Beograd sneg

Alo!/Nenad Vujanović

Beograd sneg, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

U Srbiji će danas ujutro ponegde biti slabog mraza, tokom dana u svim krajevima umereno do potpuno oblačno i uglavnom suvo. Vetar će biti slab i umeren, na planinama istočne Srbije povremeno i jak. Najniža temperatura od minus 4 do 3 C, najviša od 4 do 8 stepeni.

U Beorgadu se ujutro na širem području grada očekuje slab mraz. Tokom dana umereno do potpuno oblačno i suvo, vetar slab i umeren. Najniža temperatura oko 3 C, na širem području grada oko minus 1 C, najviša oko 6 stepeni.

Pročitajte još:

 

U nedelju sa juga Srbije jače naoblačenje sa kišom, susnežicom i snegom. Maksimalna temperatura od 2°C na jugu do 8°C na severu Srbije. U ponedeljak oblačno i veoma hladno sa kišom, susnežicom i snegom. Maksimalna temperatura od 1 do 5°C. U utorak oblačno i dalje veoma hladno sa kišom, na planinama i na istoku Srbije sa snegom, koji će tokom dana preći u kišu. U sredu malo toplije, ponegde sa slabom kišom. U utorak će duvati jak jugoistočni vetar, u košavskom području sa olujnim udarima, krajem dana u slabljenju.

U Beogradu u nedelju naoblačenje sa slabom kišom, susnežicom i slabim snegom. Maksimalna temperatura do 6°C. U ponedeljak oblačno i veoma hladno sa susnežicom i snegom, maksimalna temperatura do 3°C. U utorak oblačno sa kišom, uz jak jugoistočni vetar. Krajem dana vetar u slabljenju. U sredu malo toplije.

Od četvrtka do kraja perioda suvo sa sunčanim periodima.

 

Zadržavaju se relativno nepovolјne biometeorološke prilike. Oprez se savetuje osobama sa srčanim, cerebrovaskularnim i respiratornim tegobama. Glavobolјa, bolovi u kostima i zglobovima i neraspoloženje su mogući kod meteoropata. Preporučuje se maksimalna opreznost u saobraćaju.