Žena tužna žena zabrinuta žena
Profimedia
Žena tužna žena zabrinuta žena

Profimedia

U početku je pristajala na sve, jer ga je zavolela, Foto: Profimedia

Kažu da u svakom drugom braku ima preljube. Neki varaju zbog seksualne privlačnosti, neki zato što u drugoj osobi pronađu ono “što nemaju kod kuće”. Takve priče nikad nemaju srećan kraj, i na kraju uvek neko pati. U prilog tome govori i anonimna ispovest devojke koja je svojevremeno započela vezu sa oženjenim čovekom. U početku nije to planirala…

“Radila sam kao stažista u jednoj knjigovodstvenoj firmi i jednog dana šef me je poslao na sastanak u jednu konkurentsku kuću. Tokom sastanka upoznala sam mnogo ljudi, između ostalog i direktora koji je bio veoma predusretljiv prema meni i raspitivao se o mojim planovima za budućnost. Viđali smo se još nekoliko puta na sastancima, a onda je moj staž bio gotov i napustila sam kompaniju gde sam radila. Tada smo izgubili svaki kontakt”, započinje svoju priču neimenovana devojka.

On kaže da je “direktora” srela nekoliko godina kasnije. Odmah su se dogovorili da se nađu na ručku kako bi mu ispričala gde sad radi i koliko je napredovala.

“To se sve događalo 2008. godine. Sreli smo se nekoliko puta na ručku i uvek pričali o poslu. Kao neko ko je u materiji, uvek je imao dobar savet za mene, te sam sa radošću išla na te naše ručkove. To je trajalo tako punih godinu dana uz povremena viđanja. A onda smo jednom počeli da razgovaramo o privatnom životu. Rekla sam mu da nakon ručka idem da pogledam jedan stan, jer sam planirala da se preselim. Upitao me je da li idem sama, na šta sam mu potvrdno odgovorila, a on je rekao da to nije pametno i ponudio se da pođe sa mnom. Pristala sam”, prisetila se devojka u svojoj ispovesti.

Kaže da je bila iznenađena kada je shvatila da agent za nekretnine poznaje njenog pratioca. Nakon uobičajenih “kako si” pitanja, upitao ga je kako mu je supruga.

“Nisam znala da je oženjen. Znala sam da ima decu, ali ne i da li je u braku. NIje nosio burmu. Pravo da vam kažem, nije me ni interesovalo. Naš odnos je uvek bio striktno poslovan”, objašnjava ona.

S obzirom da u njihovom odnosu nije videla ništa loše, nastavila je da se viđa sa njim i dalje. Ponekad bi otišli na kafu ili ručak, ali su se znatno zbližili kada je ona upisala dodatni kurs iz knjigovodstva.

“Mesto gde se održavao kurs bio je oko sat vremena udaljen od moje kuće. Išla sam tamo jednom nedeljno, a on se ponudio da me uveče pokupi. Tada bismo obično otišli na neku večeru i pričali o poslu i mnogo čemu. Iz nedelje u nedelju smo bili sve bliži, pa sam ga jednom pozvala i kod sebe. Ništa se nije dogodilo. Bio je i otišao. Ubrzo potom sam i ja otišla kod njega, čak sam upoznala i njegovu ćerku”, priča neimenovana devojka.

Ipak, u jednom trenutku stvari su se zakomplikovale.

“Bio mi je podrška, uvek tu kad mi je bilo potrebno. Šta god i kad god mi je bilo potrebno, on je uvek bio tu. I taman kad sam mislila da ne mogu da pokleknem, to sam uradila. Jednom kad je bio kod mene, popustile su kočnice i imali smo seks…”, objašnjava i dodaje da su nastavili da se viđaju i da je svako malo dolazio kod nje. Sve dok jednog popodneva priča nije dobila stravičan obrt.

“Došao je da mi pokaže nov telefon koji je kupio. Sve vreme smo razgovarali, a onda je u trenutku prebledeo. Pogledala sam u telefon i videla da je na ekranu njegov fiksni broj. Kada smo ućutali čula sam ženu kako urla u slušalicu. Izgleda da je slučajno pozvao kuću i da je ona čula ceo naš razgovor. Odjurio je kući. Dva sata kasnije, od njegove žene mi je stigao zahtev za prijateljstvo na Fejsbuku.”

Cele te noći, kako kaže, nije spavala. On ju je ujutru pozvao i izvinio se.

“Rekao mi je da ima suprugu i decu i da moram da budem strpljiva ukoliko želim da budem sa njim. U sebi nisam mogla da pronađem snagu da ga ostavim, zavolela sam ga”, napisala je devojka.

Ipak, odlučila je da se više posveti sebi. Nastavila je da gradi svoju karijeru i da se usavršava. On, pak, nije nestao iz njenog života. Pružao joj je podršku i davao dragocene poslovne savete, seks nije izostao…

“Ostali smo intimni iako je njegova supruga saznala. Nekoliko sedmica potom, zazvonio mi je telefon. Javila sam se iako je bio nepoznat broj. Sa druge strane slušalice bila je ona… Rekla je: “Ne znam da li znaš, ali on ima i ženu i decu, molim te da se skloniš od moje porodice”. Rekla mi je i da je ne poštujem! Sledećeg dana je opet on pozvao izvinjavajući se. Rekao je da moram da shvatim da je oženjen i da se sa tim pomirim. Da odlučim. Zvao je i sutra, ali mu se nisam javila”, rekla je devojka i dodala da tu nije bio kraj.

“Potom me je pozvala ona i opet ponovila kako nemam poštovanja. Tada sam shvatila – šta god da se među njima događa ona nema kontrolu, a on radi kako mu se prohte. Zamišljala sam kako mu ona nešto priča, ali da je to kao da govori zidu i da me je ona zato iznova i iznova zvala. Znala sam da i nju voli, ali da ne želi da učini nešto da njihov odnos promeni.”

Iako je ušla u vezu sa oženjenim muškarcem, ona kaže da nije grozna osoba i da to nikad nije želela, tada je sve i presekla.

“Pomislila sam na svoje roditelje. Na moju majku i oca. Na to kako je on vara, a ona plače i shvatila sam da ja jednostavno ne mogu da budem deo te priče. Sve vreme me je grizla savest i znala sam da činim veliku grešku. Zato sam i donela odluku da nastavim život bez njega. Da, bolelo je. Ali, isto tako znam da sam zaslužila muškarca koji će da me voli i to bez podele i uslova. Tako je i bilo”, završava svoju ispovest.

Komentari (5)

ugo

04.08.2018 20:23

Ovo bi trebalo Djoganijeva da procita!

distina

05.08.2018 07:59

@ugo - Priča nema veze sa oomiz rijalitij. Sloba je imao lažnu ženu, lažnog morla, lažni jbrk. Dve godine nisu bili intimeni.Žieli kocimeri. Bio je nesrećn, nezadovoljan,ponižam, povrejen omaložavan, za bolje nije jzno dok nju nije sreo. "to je bio moj najlepši deo života , to je bila ljubav bez rezervi ,intresa."... dok nisu poela bansiranja, prishooškij pritisci, i dr.i dr,. dok nisu očela manipulisanja i laži......On će otati zauek njena tiha patnja ,kao i onas njegova... bez obzira na ishod.

XXL

05.08.2018 05:06

Kao divna urbana legenda sa hapy end-om.

Jaca

05.08.2018 07:45

Hit su vam ove priče kao iz ljubavnih romana...nedostaju fizički opisi junaka i njihovih modnih detalja da bi ugodjaj bio potpun.

kojeko

05.08.2018 15:16

distina... Ko je to tebi sve ispricao. Mislim da je to tvoja interpretacija ali da li je istinita...mozda jeste mozda nije, ne znas...nisi zivela njihov zivot. Zato ne razumem kako se Boga ne bojis kad tvrdis ovako nesto...eto tek tako, javilo ti se