Kiša, vožnja, putevi, nevreme
Profimedia.rs
Kiša, vožnja, putevi, nevreme

Profimedia.rs

Ilustracija: Profimedia.rs

- Danas na putu za Srbiju od Soluna svratili smo brat i ja do frišopa. Nismo ni primetili kada nam je ispala prednja tablica. Na makedonskoj granici su nas nekako pustili, ali uz upozorenje da ćemo imati problema na sledećem graničnom prelazu - započeo je priču Nikola Rakićević i dodao da su on i brat svratili na prvu pumpu kada se uđe u Makedoniju da sednu, popiju kafu i razmisle šta bi dalje mogli da urade.

- Nismo mogli nazad, a ni napred. Jedan od zaposlenih je video naše neraspoloženje i primetio da nam fali tablica. Prišao je sa željom da pomogne. Objasnili smo mu celu situaciju. Lagano se okrenuo, a mi smo nastavili dalje sa razmišljanjem - objasnio je Rakićević dalji sled događaja.

Pročitajte još:

Ubrzo se pojavio i šef pumpe. Prišao im je i rekao da je čuo šta im se desilo. Tada dolazi do obrta u ovoj priči.

- Ponudio nam je da nas jedan od zaposlenih njegovim kolima vrati do frišopa. Tako je i bilo. Seli smo u kola i vratili se da potražimo to malo parče metala koje nam je tako zagorčalo to jutro - naveo je Rakićević.

Braća su tablicu našla i ova priča je priča sa srećnim završetkom, a sve zahvaljujući, kako se u objavi navodi, radnicima i gazdi sa ove pumpe.

Rakićević im se zahvalio, a cela priča je prema njegovim tvrdnjama imala za cilj da pokaže da dobri ljudi još uvek postoje.

Komentari (1)

dexi

28.10.2018 22:12

Kakva priča