Slagalica
Youtube/Printscreen
Slagalica

Youtube/Printscreen

Slagalica, Foto: Youtube/Printscreen

 

* Nikola Lacković jedan je od učesnika "Slagalice"

* Jednom prilikom je osvojio prvo mesto

* Sinoć je nasmejao sve u studiju pa i šire

Jedan od takmičara koji je sinoć nastupao u kvizu Slagalica koji se emituje na Prvom programu RTS-a, pretenduje da postane omiljeni takmičar u očima publike ikada i to zbog tačne, ali ne i dovoljno dugačke reči koji je dao kao rešenje za prvu igru.

Nikola Lacković, jedan od takmičara koji se u više navrata prijavljivao, te jednom prilikom i osvojio prvo mesto, sinoć je dobro nasmejao sve u studiju, ali i one kraj malih ekrana. Naime, tokom prve igre, Slagalica, u kojoj takmičari traže najdužu reč, on je dao veoma "pitak" odgovor.

Pročitajte još:

Drugi takmičar, Miodrag imao je reč od devet slova koja je glasila "avijacija" dok je Nikola sa osmehom na licu izgovorio reč od osam slova "rakijica", nakon čega je nastala kratkotrajna tišina u studiju.

O tome svedoči i suzdržani osmeh drugog takmičara, te i kraće ćutanje voditeljke kviza. Nikolino rešenje je na društvenim mrežama izazvalo salve smeha, te su mnogi prokomentarisali kako bi mu rado dali jednu čašicu, a bilo je i onih koji su bili spremni da odvoje i flašu. Iako nije bio u prvom planu, rezultat na kraju kviza je bio 149:76 u Nikolinu korist.

BONUS VIDEO: Počela je paklena godina četvorke! Spremite se za mučne promene!