Brza vožnja
shutterstock
Brza vožnja

shutterstock

Brza vožnja, Foto: shutterstock

 

* Izmenama Zakona o saobraćaju biće zabranjeno da bilo koji deo tela viri iz vozila

* Majka na Mirijevskom bulevaru kojoj je dete zamalo ispalo iz vozila, dobila žestoku osudu javnosti 

* Dobila čak 3 kazne 

Snimak majke koja u Mirijevu vozi automobil, brzinom od oko 50 kilometara na sat, dok njeno dete sedi na prozoru, šokirao je javnost.

Osude su stigle sa svih strana, skoro svi redom su tražili da se ona najstrože kazni zbog ugrožavanja života deteta, ali i kako bi se u budućnosti predupredili slični incidenti.

Papreno će platiti za bahatu vožnju sa detetom!

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 02.09.2019. 10:01 - 02.09.2019. 10:06 Rizične gradske vožnje se ne smeju tolerisati! Nemarna majka, Mirijevo, Foto: Printskrin Majka koja je snimljena kako po Beogradu vozi dete koje je dopola izašlo kroz prozor je kažnjena, prenose mediji.

 

 

Policija je ekspresno identifikovala vozača automobila i već su usledile čak tri kazne. Majka je, kako su rekli iz Saobraćajne policije, kažnjena novčano sa 101.000 dinara, 14 kaznenih poena, a vozačka dozvola joj je oduzeta na deset meseci.

Nemarna majka, Mirijevo

Printskrin

Nemarna majka, Mirijevo, Foto: Printskrin

 

Milan Božović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja ranije je rekao "da ovo uopšte nije izolovan slučaj i da je to jedan od razloga zašto je novim Zakonom o bezbednosti saobraćaja zabranjeno da bilo koji deo tela viri iz vozila".

Tom prilikom on je potvrdio da bi "policija trebalo da reaguje ako se utvrdi da je snimak sa Mirijevskog bulevara autentičan". Očigledno, sve je utvrđeno - ekspresno.

Pročitajte još:

 Bonus video: Goran Vesić predlaže novi zakon za trotinete

 

 

 

Komentari (2)

Korisnicko ime

04.09.2019 17:10

Opaaa, sad ce panduri da kaznjavaju i za ruku kroz prozor, kad ne uspeju da izvuku 1000din za neku drugu glupost...

deda

06.09.2019 07:24

@Korisnicko ime - Ruka kroz prozor ? Mora da vozis Audi ili Bmw ? Uzivaj.