Časlav Živojinović
Facebook printscreen
Časlav Živojinović

Facebook printscreen

Časlav Živojinović, Foto: Facebook printscreen

 

* Časlav Živojinović nestao je 29. novembra

* Seo je u automobil i od tada mu se guvi svaki trag

* Nestali mladić imao je teško detinjstvo a razlozi njegovog odlaska još uvek su nepoznati

"I dalje nemamo nikakvih informacija o Časlavu. Dobijali smo nekoliko dojava, da je viđen na raznim mestima, ali ništa od toga se nije ispostavilo kao tačno. Ni policija ne govori ništa, kažu da je istraga u toku pa ne mogu da daju nikakve informacije, a njegov otac je slomljen i na lekovima. Ne ustaje iz kreveta."

Ovim rečima govori jedan od drugara Časlava Živojinovića (24), mladića iz okoline Smedereva koji je nestao bez traga 29. novembra, nakon što je svojoj porodici kazao da ide u grad, seo u automobil i više se nije vratio.

Njegov nestanak posebno je uznemirujuć jer je neposredno pre odlaska poslao dve poruke, koje ukazuju na to da možda ima nameru da digne ruku na sebe.

Pročitajte još:

 

- I dalje ništa ne znamo, nema nikakvih novih informacija. Povremeno se neko javi da kaže da ga je video na raznim mestima. Odlazili smo tamo, tražili, ali nikakav trag nismo našli. Ni policija nam ne daje informacije jer kažu da je u toku istraga - priča očajni prijatelj ovog mladića.

Pre odlaska u nepoznato, Časlav je u jednoj od dve poruke koje je poslao, najavio da odlazi i da se "sve danas završava".

Časlav Živojinović

Facebook printscreen

Časlav Živojinović, Foto: Facebook printscreen

 

"Brate, izvini što se ovako priča završava, u velikom sam haosu. To je kao jedan veliki mutan vir. Sve se danas završava. Zbogom, brate moj... Volim te. Čuvaj mi moje... A onu klošarku... na sahranu nemoj da pustiš. Kad me nađu, ti znaš šifru od telefona, ostavio sam neke video-zapise. Zbogom."

Drugu poruku poslao je devojci i u njoj napisao da je samo još jednom želeo da je zagrli.

"Krivo mi je što nisam mogao još jednom da te zagrlim. Ne šalim se... Samo sam hteo da se oprostim od tebe. Zbogom još jednom. Volim te. Čuvaj se. Više ne mogu ovako", napisao je Časlav.

U danima potrage, kako su njegovi prijatelji ispričali po svemu sudeći najgore trenutke svog života provodi njegov otac. Bolestan je, a njegov odlazak zakovao ga je za krevet.

Časlav Živojinović, nestanak

Printskrin

Časlav Živojinović, nestanak, Foto: Printskrin

 

- Nesrećni čovek je očajan, pod lekovima. Ne može da ustane iz kreveta - kazao je kratko drugar.

Prethodno je drugarica nestalog mladića objasnila da se svi njegovi prijatelji često odlaze kod njega, govore mu pozitivne stvari, jer ne žele da padne u potpuni očaj.

BONUS VIDEO: Boba Živojinović dužan Palmi