OVAJ UŽIČANIN UMESTO PENDREKA U RUKE UZEO BRITVU I NAPRAVIO PRAVI "BUM" Nesvakidašnji berberski salon vraća u modu stari zanat (FOTO)

Malo ko u Srbiji se odluči da napusti državni posao i upliva u preduzetničke vode, ali Nemanja Tarić iz Užica, nije se libio da zasuče rukave, skine policijsku uniformu, umesto pendreka u ruke uzme makaze i britvu i postane - berberin. U državnoj službi proveo je 13 godina i onda se osmelio da započne svoj biznis, a ideje je „krao“ putujući po inostranstvu gde je video da se berberski posao vraća u modu, da je sve više muškaraca koji veliku pažnju posvećuju svom izgledu i odlučio da okuša sreću.

Frizer Nemanja Tarić frizerski salon
Frizer Nemanja Tarić, Foto: Rina

"Za razliku od starog posla ovde je mirnija glava, ovde se pomirim sa činjenicom da ću se možda fizički umoriti, ali onda kad završim nemam psihičkog pritiska. To je bila moja zvezda vodilja. Kako bi usavršio svoj znanje pronašao sam akademiju u Sarajevu, gde sam naučio tajne i veštine berberskog posla, a zatim ih unapredio proširujuću dodatnim sadržajima“, rekao je Nemanja za RINU.

Frizer Nemanja Tarić frizerski salon
Frizer Nemanja Tarić, Foto: Rina

Tako je u Užicu nastala berbernica koja je poznata i u regionu, pa se na zakazani termin čeka i po nekoliko dana. Obim posla u samom startu pokazao je da je potreba za ovakvim salonom u gradu na Đetinji, bila velika.

Frizer Nemanja Tarić frizerski salon
Frizer Nemanja Tarić, Foto: Rina

"Hteli smo da se razlikujemo i usvojili taj neki zapadnjački izgled salona što podrazumeva drugačiji način šišanja, latino-američki stil i spojili sa turskim tretmanom lica, gde je krajnji produkt kraljevski tretman. Nakon šišanja i brijanja, seda se za šamponjeru gde je stolica masažna, radimo tretman lica, peremo kosu, piling crnom maskom, ujednom odradimo masažu glave, ruku i stopala sa šijacu masažerom, u suštini to je jedan relaksirajući tretman koji pokušavamo da približimo što više Užičanima", rekao je Tarić.

Frizer Nemanja Tarić frizerski salon
Frizer Nemanja Tarić, Foto: Rina

Iako je dao oglas da su mu potrebni radnici, svoj skromni biznis nije želeo da prepusti bilo kome, pa je za prve saradnike od poverenja, uposlio braću sa kojima funkcioniše kao tim i porodica.

Frizer Nemanja Tarić frizerski salon
Frizer Nemanja Tarić, Foto: Rina

"Počeli smo pre šest meseci i zadovoljni smo. U samom startu sam postavio oglas da tražim radnika, i sa kolegom Đorđem koji se javio na oglas, preko noći postali smo bum u gradu, zatim se javilo još mnogo saradnika, ali ipak sam hteo da zaposlim ljude od poverenja i uposlio moju braću i tako je biznis ostao u okviru familije" istakao je Nemanja.

Tarić planira da u budućnosti svoj biznis proširi i od njega napravi brend prepoznat u Srbiji, i dodaje je ključ uspeha u poslu biti okružen dobrim ljudima i raditi posao koji volite.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi