Branimir Nestorović
Printscreen
Branimir Nestorović

Printscreen

Branimir Nestorović, Foto: Printscreen

Na montiranom snimku, dr Kon predstavlja sirenu za uzbunu i kroz "oblačiće" šalje poruke koje su predstavljene slikama vakcina, mrtvačkim glavama i novcem. Za to vreme, dr Tiodorović okreće sirenu na leđima dr Kona.

Profesor dr Branimir Nestorović ovim povodom je za Mondo rekao da čak ni sada, kada se podigla tolika prašina oko ove objave, ne misli da ima bilo šta loše u tome. Dodaje da nije on taj koji ga je montirao, već ga je samo podelio kada je naišao na njega na društvenim mrežama.

"Nisam nikome ništa objašnjavao u medijima tim povodom. Snimak je samo šerovan na mom profilu i meni je super", rekao je kratko Nestorović i stavio tačku na nagađanja da li smatra da je time uvredio kolege iz Kriznog štaba.

Povodom sramne montaže oglasio se i dr Kon rekavšii da je posredi svinjarija te otkrio da se s Nestorovićem razmimoilazio u mišljenjima i na sednicama Kriznog štaba.

Povodom pomenutog snimka oglasio dr Branislav Tiodorović, koji je rekao da je video klip, ali da ne može da veruje da je to tačno. "Zašto bi Bane imao takav odnos prema meni? Sve do sada sam mislio da imamo je kolegijalan odnos", rekao je epidemiolog.

Pročitajte još:

Komentari (4)

branka met

03.12.2020 15:52

Što se dogodilo sa odličnim kliničkim pulmologom da u doba najžešće covid krize unosi dodatni nemir, nesigurnost i uznemirenost kod većine stanovnika Srbije koji nemaju medicinsko obrazovanje. Žalosno je da se šali, a čini mi se i naslađuje, neumesnim komentarima na račun kriznog štaba. Ponaša se kao derište koje nije u centru pažnje, pa na svaki način ne birajući sredstva nastoji da usmeri pažnju na sebe. Doktore profesionalni, a naročito personalni dignitet je iznad svega. Uozbiljite se!

Maja

03.12.2020 18:04

@branka met - Greškom sam ti dala plus. Nemir unosi samo krizni štab koji hoce da uništi zemlju zbog gripa korone koga ima svake godine. Kad počne glad vama sa brnjicama neće biti više bitan grip korona.Dobro je plaćen krizni štab da laže Nestorovic je u pravu.

Branka Met

04.12.2020 00:51

@branka met - Kao prvo mi nismo na ti. Poštovanje je znak elementarne pristojnosti. Kao drugo, mi koji nosimo masku nismo psi koji nose brnjice.Treće, ja se ne bojim gladi. To Vas plaše oni koji žude za nemirima i Srbijom na kolenima i koji govore da je zemlja ravna ploča. Njihova jedina briga je kako pomoći da Srbija i Srbi nestanu. Što se tiče kriznog štaba, žao mi je što vi niste član. Silno me zanima vaša strategija u borbi protiv covida - valjda je i Vama jasno da je pandemija stvarnost. Zar ne?

UJVUDEKI

03.12.2020 16:58

Nemam zamjerke, ON ZNA ŠTO NAROD NE ZNA?!