Milan Đorđević
Foto: Informer
Milan Đorđević

Foto: Informer

Milan Đorđević, Foto: Foto: Informer

Milan Đorđević je 14. februara otišao u selo Bačevci, u blizini Bajine Bašte, kod prijateljice na slavu. Dva dana kasnije, oko 10h ujutru, izašao je iz kuće i od tada mu se gubi svaki trag.

Pročitajte još:

Istog dana domaćini, kod kojih je boravio, uz pomoć meštana krenuli su u potragu, a sutradan je o nestanku obaveštena njegova porodica, koja je nestanak prijavila policiji u Bajinoj Bašti.

Od tada je na snazi zvanična potražnica na nivou cele zemlje. Četiri dana po nestanku, 18. febrara informacija je objavljena na sajtu https://www.nestalisrbija.rs/osobe/milan-djordjevic/.

Budući da je mesto nestanka u bllizini granice sa BIH, porodica je pokušala da stupi u kontakt sa Intepolom, ali bez uspeha. Takođe je ostvaren kontakt i sa pripadnicima Gorske službe spasavanja, ali su u tom trenutku sve raspoložive jedinice već bile raspoređene u aktivnim skijaškim centrima, a preko ličnih kontakata obavešteni su i rendžeri koji rade na području Tare.

Preporučujemo još:

Milan je fizički zdrav. Ne nosi mobilni telefon i kod sebe nema lična dokumenta osim personalizovane bus plus kartice. U trenutku nestanka na sebi je imao braon bundu od prevrnute kože i braon kačket. Rođen je 17.04.1950. u Beogradu, visok je 185 cm, težak 80 kg, prosed je i ima braon oči. Mesto prebivališta je Zemun.

Osoba za kontakt: Uros Đorđević 063 884 98 54