Jovo Kecman
Privatna arhiva
Jovo Kecman

Privatna arhiva

Jovo Kecman, Foto: Privatna arhiva

"Meni je u jednom trenutku rekao "pazi mi Mileta", ali mi smo se uvek šalili. Ja se iskreno nadam da će ga naći ili da će se pojaviti", kaže Ana.

"Jovo je nekoliko dana pre nestanka počeo da skuplja novac. Tad je, takođe, odlučio da proda kuću, koja vredi oko 300.000 evra i našao je kupca, napravili su predugovor. I Miletu, ocu je tražio da podigne kredit. Rekao je da prodaje kuću jer ne može više da se bavi treninzima, da mu je dosadilo i da hoće da ide u penziju. On nikome nije dugovao novac i nije imao finansijskih problema, tako da ne znam za šta mu je bio potreban novac", ispričala je ona.

"Stalno je gledao kroz prozor, na sat kao da nešto čeka. Stalno je bio nervozan i pričao je da ima neki lični problem, ali ne i koji. Radio je normalno, držao je treninge, imao je mušterije, ali nije mogao da bude posvećen poslu zbog tog ličnog problema", objašnjava devojka.

Ana i Jovo se poznaju oko šest godina, a zabavljaju se poslednjih nekoliko meseci. Kako ona navodi, sve je bilo u redu dve nedelje pre nestanka.

"Pravili smo planove za budućnost, tako da je meni sve ovo čudno. Kad god krenem da tražim informacije o njemu, naiđem na zid. Niko ništa ne zna, ni drugovi, ni prijatelji. Došla sam do svih njegovih kontakata i niko ništa ne zna", ističe devojka. Kecman, prema rečima njegove devojke, izgleda opasno i voli da se tako ponaša, ali je sušta suprotnost.

"Sav je istetoviran, kad ga ljudi vide, svi se uplaše, ali je on fenomenalan, on je duša od čoveka i ni mrava ne bi zgazio. Jovo sa svojom baka Ružom (103) pravi kolače i baš su to skoro radili", kazala je Ana.

Pročitajte još: