Nestala devojčica iz Prihvatilišta u Kragujevcu, policija danima traga za njom! Otišla u šetnju i nije se vratila

Iz Prihvatilišta za decu Centra „Kneginja LJubica“ u Kragujevcu nestala je trinaestogodišnja devojčica. Ona je iz Prihvatilišta otišla 20. marta i od tada joj se gubi svaki trag. Uprkos potrazi policije, još se ne zna njena sudbina.

nestala devojčica iz Prihvatilišta u Kragujevcu
nestala devojčica iz Prihvatilišta u Kragujevcu, Foto: printskrin

Kako kažu u ovoj ustanovi socijalne zaštite,u subotu, 20.marta,u popodnevnim časovima ona je otišla sa drugaricom u šetnju i nije se vratila.Slučaj je odmah prijavljen policiji koja traga za nestalom devojčicom.Zasad još nema rezultata.

- Dete je ovde privremeno smešteno po odluci Centra za socijalni rad.U subotu,2o.marta,u popodnevnim satima, otišla je u šetnju sa drugaricom i nije se vratila.Odmah smo obavestili Centar za socijalni rad i policiju,kazala nam je Snežana Stevanović,direktorka Centra „Kneginja LJubica“,pod čijim okriljem je i Prihvatilište za decu.

Ona dodaje da je devojčica tu došla dvadesetak dana ranije i da je prihvatilište samovoljno napustila.

- Molimo je da se javi i da znamo da je dobro.Sve probleme ćemo rešavati i rešiti zajedno,poručuje direktorka Stevanović.

Devojčica živi sa ocem i majkom u kragujevačkom naselju Ilićevo.Zabrinuti otac Miloš ispričao nam da se Centru za socijalni rad obratio za,kako kaže,stručnu pomoć jer se devojčica viđala sa mladićem iz istog naselja,dosta starijim od nje .

- Uveren sam bio da će mi pomoći u tome. Međutim,dete je nestalo.U ovom trenutku jedino želim da znam gde je,da znam da li je dobro,da je prigrlim. Ali, još neman nikakvih informacija i molim sve ljude ako je primete da odmah jave meni ili bilo kome od nadležnih,priča zabrinuti otac.

On napominje da je dete želeo da izbavi iz „neprikladne emotivne veze“ i obratio se nadležnim institucijama da mu u tome pomognu.Kaže da on i njegova supruga neprestano strepe i nadaju se dobrim vestima- da će se devojčica javiti.

Miloš nam je kazao da je bez stalnog zaposlenja,da mu je supruga bolesna i da se izdržavaju od njegovog nadničenja i povremenih poslova.

Nestala devojčica pohađa sedmi razred jedne kragujevačke osnovne škole.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi