Policija
Alo!/Marko Metlaš
Policija

Alo!/Marko Metlaš

Policija, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Četvorica muškaraca koji su tokom današnjeg dana na kvadovima bili u obilasku Ravne gore, izgubili su se u predelu Mokre pećine, dakle su se poslednji put mobilnim telefonima javili u 19 sati.

PROČITAJ JOŠ:

"Predeo Mokre pećine izuzetno je nepristupačan, tamo skoro i da nema signala za mobilne telefone, a kako su nam rekli, baterije na njihovim telefonima su bile pri kraju. Snežni nameti su u tim delovima Ravne gore preko 1,5 metar", kazao je za Glas zapadne Srbije predsednik Mesne zajednice Koštunići Milan Damljanović.

On je rekao da je odmah pozvao sve meštane sela koji su u mogućnosti da krenu u potragu, kako bi izbavili četvoricu ljudi koji su se izgubili u ravnogorskom bespuću.

PREPORUČUJEMO:

- Krenuli smo terenskim vozilom nas četvorica koji poznajemo teren, ali nam se džip zaglavio u snegu, pa smo pozvali i komšiju koji ima građevinsku firmu da krene s mašinom za raščišćavanje snega, kako bi prokrčio put do Mokre pećine - priča Damljanović.

Vlasnik tog preduzeća Radoš Tomović ističe da je na teren poslata teška mašina za razgrtanje smetova, ali da situaciju dodatno otežavaju slaba vidljivost i veoma niske temperature.

Kako se saznaje, u potragu se krenulo za Radošem Despotovićem, Perom Milojevićem, Zoranom Daničićem i Igorom Milojevićem, a sva četvorica su iz Gornjeg Milanovca.