Jutro sa Jovanom i Srđanom
Printscreen
Jutro sa Jovanom i Srđanom

Printscreen

Jutro sa Jovanom i Srđanom, Foto: Printscreen

- Deca sa roditeljima, vaspitačima i vaspitačicama treba da razgovaraju na razne teme. I mediji i crtani filmovi bi trebalo da reflektuju javnost - rekla je Vasiljević.

- U brak ulaze muškarac i žena. To je rekao Bog, tako se borimo protiv bele kuge. Istopolne brakove ne podržava ni katolička crkva, ni papa, ni SPC. Mi ne zabranjujemo da radite u svoja četiri zida šta hoćete, ali ne da prave promociju od toga, da nama govore da je to dobro i da je to budućnost ove države - istakao je Palma, a voditeljka ga je pitala da je pristojno da se muškarac i žena ljube na ulici u usta.

- To je pristojno, to je prava ljubav, tako je Bog stvorio muškarca i ženu. Gde se ljube mlada i mladoženja? Ne ljubi je u uvo - rekao je lider JS, na šta je Srđan počeo glasno da se smeje.

Zatim su se dotakli "Evrosonga", takmičenja koje je poznato po tome da podržava prava LGBT populacije.
- Kad sam video propagandu i koju garderobu imaju pojedini izvođači... Pozvaću RTS da kada bude prenosio finalno veče, da u gornjem uglu napiše da nije prikladno za mlađe od 18 godina - rekao je Palma i upitao psihoterapeutkinju:

Jutro sa Jovanom i Srđanom

Printscreen

Jutro sa Jovanom i Srđanom, Foto: Printscreen

- Koja su prava homoseksualcima u Srbiji ugrožena? Imaju prava da se školuju, da se zapošljavaju, da idu na utakmice... Ja nisam homofobičan, ja sam zaposlio jednu lezbejku u biblioteci u Jagodini. Ja delim homoseksualce na uličare i sobne. Uličari ne znam šta traže - istakao je Marković.

- Možda deca gledaju ovaj Jutarnji program. Koja je razlika da li gledaju gej brak u crtanom filmu ili nas dvoje kako polemišemo o gej braku? - upitala je Vasiljević.

NOVA DIREKTORKA INSTITUTA ZA ONKOLOGIJU DIGLA SRBIJU NA NOGE Rekla šta će da uradi sa svojom PLATOM i izazvala bum u javnosti!

- Porodica je osnovni stub života. Kako dva muškarca da naprave dete? Je l' možete da mi objasnite koje jajnike ima muškarac i kako će on da ostane u drugom stanju? - rekao je Palma.

- Strah od nečega što ne razumemo je jedan od osnovnih ljudskih strahova. Veoma veliki broj poslodavaca neće zaposliti nekoga ko je javno deklarisan kao osoba homoseksualne orijentacije - izričita je bila Vasiljević.
Dotakli su se i nasilja u porodici, a lider JS je rekao da bi pretukao svakog muškarca koji digne ruku na ženu.
Voditelji su zatim pojasnili da se u crtanom filmu "Artur" koji je veoma popularan u Americi i gde su glavni likovi životinje, pominje gej brak.

Jutro sa Jovanom i Srđanom

Printscreen

Jutro sa Jovanom i Srđanom, Foto: Printscreen

- Onda deci treba da objašnjavamo i zašto se životinje vole i ljube u usta - rekla je Jovana.

- Bolje životinja sa životinjom nego sodomisti - odgovorio je Palma.

Potom ga je voditeljka upitala:

- Šta biste uradili da vam dođe rođak i kaže da voli muškarca, da li biste dozvolili da vam dolazi na slavu?
- Prvo, to ne može da se desi mom rođaku, jer se poznajemo. Da mi štipka kuma ili nekog pored njega - rekao je Palma, a voditelji su se nasmejali.

Na kraju je rekao da mu ne bi dozvolio da dođe na slavu, jer je, kako se kaže u njegovom kraju, "pozadinac".

 

Komentari (3)

LA

16.05.2019 13:27

A "normalan" moze da mu pipka kumu odpozadi?

ms

16.05.2019 14:18

Maknite vise ovog seljacinu. Da nema homoseksualaca, nebi znao o cemu da prica. Homofob.

.lili

16.05.2019 15:02

Tako je,bravo Palma!Rekao si ono što skoro svo misle ali nemaju hrabrosti da kažu...jer zaboga,zapad nam servira što-šta...